Curs DEMO – Stress Management

LIVE ONLINE | GRATUIT

Curs DEMO – Stress Management - Max Mentor

Într-o lume în clocot, în care totul în jurul nostru se întâmplă cu o viteză amețitoare, iar standardele sunt la cote tot mai înalte, presiunea pe care o simțim în viața personală cât și în cea profesională devine din ce în ce mai apăsătoare…

Ne simțim din ce în ce mai obosiți, sufocați de responsabilități și multi-tasking, încât uităm de lucrurile care ne fac cu adevărat să simțim că trăim.

Stresul, o reacție adaptativă la provocări, poate avea un impact profund asupra sănătății noastre fizice, mentale și emoționale. Acest curs Demo îți oferă o privire detaliată asupra mecanismelor fiziologice și psihologice ale stresului, efectelor sale pe termen scurt și lung, precum și moduri practice de gestionare a acestuia.

Vom explora factorii interni și externi care contribuie la stres, impactul stresului asupra locului de muncă și tehnici eficiente de reducere a stresului.

Dacă și tu dorești să descoperi cum poți să stopezi acest cerc vicios, din care îți este greu să te desprinzi, sau nu știi cum să o faci, te așteptăm alături de noi la Cursul Demo Gratuit – Stress Management, din data de 08.04.2024, de la ora 18:00, LIVE ONLINE pe ZOOM.

Ghidul tău în această călătorie eliberatoare va fi Loredana Bădileanu – psiholog, coach și trainer, alături de care vei experimenta metode reducere a stresului pentru îmbunătățirea bunăstării și a performanței.

CUPRINS

1.Mecanismul Fiziologic al Stresului:
Efectele Stresului pe Termen Scurt
Efectele Stresului pe Termen Lung

2.Factori de Stres:
Externi și Interni
Stresul la Locul de Muncă

3.Burnout-ul:
Cauze și Manifestări
Cum să Prevenim Burnout-ul

4.Tehnici de Gestionare a Stresului:
Gestionarea Emoțiilor
Metode de Reducere a Stresului

Obiective:

  • Înțelegerea conceptului de stres și a efectelor sale asupra organismului și carierei.
  • Identificarea factorilor de stres la locul de muncă și în viața personală.
  • Dezvoltarea abilităților de gestionare a stresului prin tehnici practice și eficiente.
  • Crearea unui plan personalizat de reducere a stresului pentru îmbunătățirea bunăstării și performanței.

Pentru cine este acest curs demo:

  • Profesioniști din diverse domenii care doresc să înțeleagă și să gestioneze mai eficient stresul în cariera lor.
  • Orice persoană interesată să descopere modalități practice de reducere a stresului și îmbunătățire a calității vieții.

Trainer: Loredana Bădileanu

Sunt psiholog, coach și trainer și lucrez constant cu adulți și copii în diverse programe și proiecte care au ca scop autocunoașterea, autoconștientizarea, dezvoltarea personală și profesională, toate acestea având ca finalitate atingerea nivelului dorit  de împlinire și satisfacție în viață.

Am absolvit Facultatea de Psihologie în 2002, apoi am lucrat in domeniul consultanței în resurse umane 13 ani, derulând proiecte de recrutare, evaluare și dezvoltare individuală și organizațională.
Din 2007 sunt Trainer, iar din 2011 Power Coach, certificat de către Coaching and Leadership International și de către Academy of Executive Coaching.

De-a lungul ultimilor 15 ani, am creat si susținut numeroase programe în domeniul dezvoltării personale și profesionale pe tematici referitoare la leadership, comunicare, managementul stresului, automotivare, colaborare în echipă, coaching, vânzare și negociere, inteligență emoțională, telesales, gestionarea situațiilor de criză, adaptabilitatea la schimbare, personal branding, abilități de recrutare și multe altele.”

Durată: 2 ore

Alătură-te nouă pentru a descoperi modalități practice de a gestiona stresul și a-ți îmbunătăți viața profesională și personală!

Așadar, dacă ți-am stârnit curiozitatea, te invităm să te înscrii prin formularul de mai jos și să fii prezent/ă Live Online alături de noi pe data de 08.04.2024, de la ora 18:00 la Cursul Demo Gratuit – Stress Management.

Loredana Badileanu -Curs – Stress Management - Max Mentor

Distribuie

Mai multe articole

Shopping Cart
  • Your cart is empty.
Scroll to Top