Curs - Atinge-ți potenţialul prin leadership

Lumea de astăzi se află într-o continuă mișcare și transformare.

Preț: 1000 Lei

Durată curs: 32h

București

Descriere generală a cursului

Fie că ne referim la planul personal sau la cel profesional, avem de a face cu medii dinamice în care schimbarea devine o constantă și adaptabilitatea un „must-have„.

Avem nevoie de lideri pentru a gestiona aceste provocări?

Leadershipul devine un factor tot mai prezent în viețile noastre. Prin credințele lor, prin valorile pe care le promovează, prin capacitățile și instrumentele pe care le au la dispoziție, liderii agili reușesc să fructifice oportunități pentru ei și echipele lor. Așadar, leadershipul este cel mai bun răspuns pe care îl putem da acestor contexte în care statu-quo-ul este schimbat tot mai des și în care oamenii au nevoie să fie înscriși într-o viziune comună, care să le mențină motivația la cote înalte.

Dacă îți dorești să afli mai multe despre stilurile de leadership, practicile implementate de liderii exemplari, cele cinci niveluri ale leadershipului și cele mai importante calități apreciate de oameni la liderii lor, te așteptăm la cursul ”Atinge-ți potenţialul prin leadership” de la Maxmentor unde vom aborda aceste subiecte timp de patru zile, folosind dezbaterile, aplicațiile și discuțiile pentru a ajunge la nivelul de conducere dorit cu persoanele din jurul nostru și a face față cu brio unui mediu volatil, incert, complex și ambiguu.

Cursul se va desfășura în format fizic, pe durata a două weekenduri consecutive. Nu rata șansa de a crea un mediu sănătos pentru tine și oamenii cu care colaborezi!

Atinge-ți potenţialul prin leadership –  Pasul tău următor spre Excelență

Ești pregătit să-ți îmbogățești arsenalul de competențe și să devii liderul de care echipa ta chiar are nevoie? După finalizarea cursului nostru, te vei ridica cu un bagaj de cunoștințe și aptitudini care te vor distinge în orice context profesional:

Navighează cu încredere în Medii VUCA: Devino stăpânul schimbărilor dinamice și imprevizibile, și transformă-le în oportunități.

Deslușește Misterul ‘Ferestrei Johari’: Înțelege-te mai bine pe tine și pe ceilalți, și optimizează interacțiunile din echipă.

Stăpânește cele 5 Practici ale Leadershipului Exemplar: Fii exemplul pe care ceilalți vor să-l urmeze!

Construiește Încredere, Piatră de Temelie: Descoperă secretele prin care liderii de top își consolidează echipele.

Emulează Calitățile Apreciate: Însușește-ți trăsăturile care magnifică credibilitatea liderilor și adaugă valoare autentică.

Diversifică-ți Stilurile de Leadership: Învață când și cum să-ți adaptezi stilul pentru a obține cele mai bune rezultate.

Construiește Relații Puternice: Încadrează și consolidează relațiile profesionale folosind modelul celor cinci niveluri ale leadershipului.

Crează un Mediu Colaborativ: Culege secretele unei colaborări armonioase și eficiente.

Integrează cu Ușurință Noii Membri: Transformă procesul de onboard într-o călătorie plăcută și productivă.

Motivează & Inspiră: Învață cum să stimulezi și să susții pasiunea echipei tale.

Stabilește Priorități ca un Pro: Decernează, amână sau deleagă sarcinile pentru a maximiza productivitatea.

Conduce în Momentele de Criză: Fii farul de ghidare când vremea devine furtunoasă.

Trainer George Uzun - Max Mentor

George Uzun - Trainer

Numele meu este George și sunt un mare fan al educației non-formale datorită impactului pozitiv pe care aceasta îl produce asupra oamenilor.

Detalii Suplimentare

Cursul se desfășoară la sediul Max Mentor din Str. Progresului 134-138, Sector 5, București

Grupă în formare

Durată ore: 32 ore

Număr locuri: Maxim 20 de persoane

PREȚ

Lei1175 Lei 1000
 •  
Reducere

Structură curs

Prezentare Video

Leadershipul devine un factor tot mai prezent în viețile noastre. Prin credințele lor, prin valorile pe care le promovează, prin capacitățile și instrumentele pe care le au la dispoziție, liderii agili reușesc să fructifice oportunități pentru ei și echipele lor. Așadar, leadershipul este cel mai bun răspuns pe care îl putem da acestor contexte în care statu-quo-ul este schimbat tot mai des și în care oamenii au nevoie să fie înscriși într-o viziune comună, care să le mențină motivația la cote înalte.

Întrebări frecvente

Acest curs ți se adresează dacă te încadrezi într-una dintre categoriile de mai jos:

  • Vrei să te familiarizezi cu procesul de leadership
  • Dorești să-ți dezvolți abilitățile de lider
  • Ești un elev de liceu/student pasionat de domeniul leadershipului
  • Dorești să afli mai multe despre stilurile de leadership și cum pot fi ele dezvoltate
  • Ești un team-leader/manager aflat la început de drum cu maximum 3 ani experiență în rol
  • Ți-ai propus să construiești un mediu sănătos pentru echipa ta, bazat pe încredere și colaborare
 • Gestionarea mediilor de tip VUCA
 • Familiarizarea și aplicarea modelului ”Johari’s window”
 • Conștientizarea celor 5 practici ale leadershipului exemplar
 • Modalitățile prin care liderii pot construi încredere în echipele lor
 • Familiarizarea cu cele mai apreciate calități care contribuie la credibilitatea liderilor
 • Cunoașterea stilurilor de leadership, a factorilor care ar trebui luați în considerare când este adoptat un stil anume și modalități prin care acestea sunt dezvoltate
 • Încadrarea relațiilor de colaborare în categorii având la bază modelul celor cinci niveluri ale leadershipului
 • Deținerea know-how-ului necesar pentru a crea un climat colaborativ în cadrul echipelor și organizațiilor
 • Stăpânirea modalităților de inițiere și integrare a noilor membrii de echipă
 • Competențe prin care să motiveze membrii echipei în calitate de lider al acestora
 • Abilități prin care să seteze prioritatea unei sarcini astfel încât să realizeze dacă aceasta trebuie să fie făcută, amânată sau delegată
 • Conducerea oamenilor în situații critice
 • Cursul nu se adresează managerilor/team-leaderilor/persoanelor din top management cu peste 3 ani de experiență pe rol care reușesc deja să-și atingă obiectivele din sfera leadershipului.

Da, după finalizarea cursului se primește diplomă de participare în format electronic.

Plata se poate doar online prin card de debit sau card de credit pentru varianta de achiziție în rate.

Trainer Curs - George Uzun

Numele meu este George Uzun și sunt un mare fan al educației non-formale datorită impactului pozitiv pe care aceasta îl produce asupra oamenilor.

Am luat contact cu această formă de învățare în 2014 când am participat la un training de comunicare eficientă, moment în care m-am îndrăgostit de acest mediu și am realizat că este ceea ce-mi doresc să fac pe viitor.

În 2016 am avut șansa de a participa la un curs de formare de formatori și de atunci am peste 80 de sesiuni livrate pe diverse teme, atât în mediul organizațiilor non-guvernamentale, cât și în cel corporate. Am avut bucuria de a contribui la formarea a sute de elevi, studenți și adulți, lucru care îmi oferă satisfacție și mă motivează să-mi continui călătoria ca trainer având la bază principiul că omul poate fi pentru om o treaptă care să-l ajute în atingerea obiectivelor prin împărtășirea și consolidarea cunoștințelor.

Am ales să livrez în aria de leadership pentru că percep acest concept ca o mare responsabilitate a oamenilor aflați la cârma unei echipe, organizații sau instituții. Totodată, cred în capacitatea liderilor de a inspira, de a crea o viziune comună și de a avea un impact major atunci când atacă status-quo-ul.

Trainer George Uzun - Max Mentor

George Uzun - Trainer

S-ar putea să te intereseze…

Shopping Cart
 • Your cart is empty.
Scroll to Top