Curs - Contabil Junior

Vrei să-ți dezvolți competențele și cunoștințele în domeniul contabilității?

Preț: 1000Lei

Durată curs:16 h

LIVE ONLINE

Descriere generală a cursului

Vrei să-ți dezvolți competențele și cunoștințele în domeniul contabilității? Cursul nostru este special conceput pentru tine!

Te invităm să descoperi o varietate de subiecte relevante în acest domeniu, astfel încât să poți ocupa poziția de contabil junior în orice companie, locală sau multinațională.

Termenii specifici din contabilitate pot părea complicați și intimidanți, dar nu te îngrijora! Acest curs îți va oferi cunoștințele de bază necesare în contabilitate și fiscalitate, ajutându-te să înțelegi și să gestionezi limbajul financiar-contabil.

Vei acoperi conceptele de bază ale contabilității și vei învăța să utilizați corect terminologia financiară. Nu doar că vei înțelege importanța rolului contabilității, ci vei putea și să identifici și să gestionezi limbajul financiar-contabil. Scopul nostru este să-ți oferim o înțelegere solidă a principiilor și practicilor contabile, precum și a aspectelor fiscale relevante.

Acest curs este conceput într-un mod care oferă un echilibru între teorie și practică, având in vedere nivelul de experiență și nevoile specifice ale participanților.

Ce cunoștințe vei dobândi după finalizarea cursului

După finalizarea cursului de contabil junior, vei dobândi o serie de competențe și cunoștințe de bază în domeniul contabilității, cum ar fi:

 • Înțelegerea principiilor contabile fundamentale și familiarizarea cu terminologia contabilă.
 • Utilizarea eficientă a aplicațiilor de contabilitate pentru înregistrarea tranzacțiilor financiare și analiza datelor.
 • Pregătirea și interpretarea rapoartelor financiare esențiale, inclusiv balanța contabilă și contul de profit și pierdere.
 • Reconcilierea conturilor financiare pentru asigurarea concordanței între registrele contabile și declarațiile relevante.
 • Familiarizarea cu cerințele fiscale de bază și modul în care acestea influențează înregistrările și rapoartele financiare.
 • Înțelegerea legislației și reglementărilor contabile relevante, precum și a standardelor aplicabile.
 • Dezvoltarea abilităților de comunicare eficiente pentru colaborarea cu colegii și alte departamente în aspecte financiare și contabile.
 • Înțelegerea importanței eticii profesionale în contabilitate, a confidențialității și securității informațiilor financiare.
Trainer - Max Mentor - Alexandra Dinut

Alexandra Dinuț-Trainer

Alexandra Dinuț are peste 20 ani de experiență în finanțe corporatiste, atât în companii mari cât și în IMM-uri, în diverse industrii precum și în consultanță.

Detalii Suplimentare

Cursul se desfășoară: Online Live pe ZOOM

Grupă în formare

Durată ore: 16 ore

Număr locuri: Maxim 20 persoane

PREȚ

Lei1175 Lei 1000
 •  
Reducere

Structură curs

Prezentare Video

Vrei să-ți dezvolți competențele și cunoștințele în domeniul contabilității? Cursul nostru este special conceput pentru tine!

Te invităm să descoperi o varietate de subiecte relevante în acest domeniu, astfel încât să poți ocupa poziția de contabil junior în orice companie, locală sau multinațională.

Întrebări frecvente

 • Cursul de Contabilitate pentru Juniori se adresează în principal persoanelor care doresc să-și înceapă cariera în domeniul contabilității: studenți, absolvenți de studii economice, persoane în proces de reorientare profesională și tuturor celor interesați să dobândească cunoștințe și abilități de bază în acest domeniu.

 • Cursul de contabil junior este adaptat pentru a fi accesibil și ușor de înțeles chiar și pentru cei fără experiență sau cu experiență minimă în contabilitate. Vei învăța concepte de bază, terminologie contabilă, reguli și proceduri contabile, precum și utilizarea unor aplicații de contabilitate

 • Cursul de contabil junior nu este destinat persoanelor cu experiență semnificativă în domeniul contabilității. De asemenea, nu este conceput pentru persoanele care au nevoie de cunoștințe avansate sau specializate într-un anumit aspect al contabilității.

Plata se poate doar online prin card de debit sau card de credit pentru varianta de achiziție în rate.

 Da, după finalizarea cursului se primește diplomă de participare în format electronic.

Trainer Curs - Alexandra Dinuț

Alexandra Dinuț are peste 20 ani de experiență în finanțe corporatiste, atât în companii mari (active peste 200 milioane Euro) cât și în IMM-uri, în diverse industrii precum și în consultanță.

Alexandra, deține, de asemenea, un master în Evaluarea Proprietăților Imobiliare și este licențiată în Contabilitate și Informatică de Gestiune, precum și în Inginerie.

Domeniile sale de expertiză sunt: analiza financiară, evaluare de companii, evaluare de proprietăți imobiliare, planificare strategică, contabilitate și fiscalitate.

Trainer - Max Mentor - Alexandra Dinut

Alexandra Dinuț - Trainer

S-ar putea să te intereseze…
Shopping Cart
 • Your cart is empty.
Scroll to Top