Curs - Cum să previi amenzile ANAF?

Neînțelegerea sau interpretarea greșită a legilor poate duce la sancțiuni severe. Acest curs oferă o soluție: o imersiune completă în lumea complexă a fiscalității, dirijată de un expert ANAF cu peste 25 de ani de experiență.

Preț: 1000 Lei

Durată curs: 16h

Fizic în sală

Descriere generală a cursului

Într-o lume unde fiecare detaliu contează și unde legislația fiscală devine tot mai complexă, informația precisă și la timp poate face diferența dintre succes și eșec. Cursul nostru este un compas în această lume încâlcită, o hartă ce vă va ghida cu abilitate prin toate provocările fiscale.

Înțelegeți Legislația: Nu este o noutate că legislația fiscală poate fi o enigmă chiar și pentru cei mai experimentați profesioniști. Interpretările multiple, amendamentele și excepțiile o transformă într-o adevărată provocare. Cu acest curs, nu doar că veți înțelege legile, dar le veți și aplica cu încredere și eficiență.

Evitați Sancțiunile: O greșeală minoră poate duce la sancțiuni severe. Cu ghidarea corectă și cu instruirea corespunzătoare, aceste riscuri pot fi reduse semnificativ sau chiar eliminate. Acest curs va deschide ușile către o practică fiscală fără griji, echipându-vă cu instrumentele necesare pentru a naviga prin legislația fiscală.

Instruire Directă cu un Expert ANAF: Cu peste 25 de ani de experiență, trainerul Constantin Teodor vă va fi alături, pregătit să răspundă la orice întrebare. Experiența sa cuprinde toate aspectele legii, de la amenzi fiscale, Cod Fiscal, la noutăți și sancțiuni. O imersiune completă în lumea fiscalității, dirijată de un maestru în domeniu.

Cunoștințe Aplicabile și Reale: Acest curs nu oferă doar teorie, ci și aplicabilitate reală. Abordarea practică vă va permite să înțelegeți cum funcționează legile în situații reale și cum să le aplicați în mod eficient în afacerea sau cariera dvs.

O Oportunitate de Networking: Cursul oferă, de asemenea, o șansă excelentă de a interacționa cu alți profesioniști din domeniu. Împărtășiți-vă experiențele, învățați unul de la celălalt și construiți relații care vă pot ajuta pe parcursul carierei.

Indiferent dacă sunteți un contabil experimentat, un director financiar, sau chiar un junior dornic de cunoștințe, acest curs are ceva de oferit pentru toată lumea. Abordarea sa integrată și cuprinzătoare face ca informația să fie accesibilă și valoroasă pentru orice nivel de experiență.

Actualizat și Relevant: Legile se schimbă, iar acest curs se schimbă odată cu ele. Veți primi cele mai recente și relevante informații, pregătindu-vă pentru prezent și viitor. Nu doar că veți înțelege legile de astăzi, dar veți fi și pregătiți pentru cele de mâine.

Investiție în Succesul dvs.: Participarea la acest curs nu este doar o investiție financiară, ci și o investiție în cariera și succesul dvs. profesional. Cunoștințele pe care le veți dobândi aici vă vor servi pe termen lung și vă vor ajuta să vă îmbunătățiți continuu performanțele.

Fie că doriți să vă protejați afacerea, să accelerați cariera sau să vă îmbogățiți cunoștințele, acest curs este cheia. Cu o structură bine definită, un trainer experimentat și o perspectivă cuprinzătoare asupra fiscalității, acesta este un curs care nu doar informează, ci și transformă.

Alăturați-vă nouă și faceți primul pas spre o nouă etapă a excelenței în domeniul fiscal!

Ce competențe vei dobândi după terminarea cursului?

Imaginează-ți liniștea și încrederea de a naviga cu ușurință prin labirintul legislației fiscale.

Acest curs îți oferă abilitățile necesare pentru a evita situațiile potențial costisitoare și sancțiunile aplicate de organul fiscal. Vei deveni “cartea de vizită” a profesiei tale, gestionând cu obiectivitate și corectitudine toate aspectele legislative. Structura cursului include 2 zile întregi de instruire, cu prezentări pe teme precum evitarea amenzilor ANAF și documente contabile esențiale. La final, vei putea lua decizii fără teama unui control ANAF.

Trainer Constantin Teodor - Max Mentor

Constantin Teodor - Trainer

Un veteran al controalelor fiscale, cu un panteon de cunoștințe dobândite în 25 de ani de serviciu.

Detalii Suplimentare

Cursul se desfășoară la sediul Max Mentor din Str. Progresului 134-138, Sector 5, București

Grupă în formare

Durată ore: 16 ore

Număr locuri: Maxim 25 de persoane

PREȚ

Lei1170 Lei 1000
  •  
Reducere

Structură curs

Prezentare Video

Într-o lume unde fiecare detaliu contează și unde legislația fiscală devine tot mai complexă, informația precisă și la timp poate face diferența dintre succes și eșec. Cursul nostru este un compas în această lume încâlcită, o hartă ce vă va ghida cu abilitate prin toate provocările fiscale.

Întrebări frecvente

  • Acest curs este un instrument esențial pentru contabili, reprezentanți legali, directori financiari și chiar pentru juniori care își doresc să își completeze cunoștințele. A înțelege Codul Fiscal este o competență care vă poate distinge. Amenzile, cum ar fi cea în valoare de 9.000 de lei pentru nerespectarea unor obligații tehnice, pot fi evitate. Echipați-vă cu cunoștințe din surse oficiale și asigurați-vă că toate operațiunile sunt realizate în conformitate cu legea.
  • Acest curs nu se limitează în a atrage participanți. Este destinat oricărui lucrător angajat în activități contabile, audit intern sau extern, sau conducători de unități. Obiectivul principal este familiarizarea cu Codul Fiscal și înțelegerea modalităților de evitare a sancțiunilor, conferind un avantaj real în activitatea profesională.

Plata se poate doar online prin card de debit sau card de credit pentru varianta de achiziție în rate.

Da, după finalizarea cursului se primește diplomă de participare în format electronic.

Trainer Curs - Constantin Teodor

Un veteran al controalelor fiscale, cu un panteon de cunoștințe dobândite în 25 de ani de serviciu.

Familiarizat cu cele mai frecvente greșeli și cu cele mai des întâlnite amenzi ANAF, el este o resursă inestimabilă pentru oricine dorește să înțeleagă și să aplice Codul Fiscal.

Cu o abordare practică și orientată spre rezultate, el va face din acest curs o ocazie inegalabilă de a avea în fața ta un specialist care te va ajuta să navighezi cu încredere prin complexitatea legislației fiscale.

Un expert ANAF care te-ar putea ajuta să înveți și să înțelegi legislația (Codul Fiscal) fără costurile și riscurile asociate. Un mentor, un ghid, un aliat în drumul tău spre excelență fiscală!

Trainer Constantin Teodor - Max Mentor

Constantin Teodor- Trainer

S-ar putea să te intereseze…

Shopping Cart
  • Your cart is empty.
Scroll to Top