Curs - Cunoaște-ți Audiența

Workshopul are o proporție de 60% informație și 40% practică, participanții având ocazia să exerseze încă din workshop segmentarea și construirea profilelor de buyer persona!

Preț: 500 Lei

Durată curs: 3 h

LIVE ONLINE

Descriere generală a cursului

Workshop-ul nostru unic și inovator este conceput pentru a vă deschide ochii spre două aspecte cruciale ale afacerii și marketingului: Optimizarea resurselor și Definirea Audiențelor.

Contrar concepției comune, targetarea nu este despre pierdere sau eliminare, ci despre focalizarea energiei acolo unde are cel mai mare impact. Definirea audienței nu este o sarcină monotonă; este o oportunitate de a înțelege și a vă alinia cu publicul pentru a crea valoare.

Cu o proporție echilibrată de 60% teorie și 40% practică, cursul nostru îmbină cunoștințele solide cu aplicarea în timp real. Veți avea șansa de a exersa segmentarea și construirea profilelor de buyer persona chiar în timpul workshopului, sub îndrumarea experților noștri.

Acest curs este special adaptat pentru antreprenorii la început de drum și pentru cei care își doresc să pătrundă în lumea marketingului.

Într-un mediu care poate părea copleșitor, vă vom oferi instrumentele necesare pentru a înțelege și a naviga cu succes. Provocările comune precum lipsa încrederii, neînțelegerea procesului de construire a afacerii, teama de decizie, lipsa structurii și resurse financiare limitate sunt abordate în mod strategic pentru a vă ajuta să evoluați.

La finalizarea acestui workshop, veți avea competențele și încrederea necesare pentru a identifica segmentele de public potrivite, a customiza mesaje, a optimiza alocarea bugetelor și multe altele. Structura cursului este concepută pentru a vă ghida pas cu pas, oferindu-vă o înțelegere clară a fiecărui concept.

Cu un accent pe date demografice și psihografice, legătura dintre segmentare și comunicare, cât și beneficiile fiecărei categorii de date, acest curs va fi o investiție valoroasă în dezvoltarea dvs. profesională. Exercițiile practice vor oferi o experiență reală și tangibilă, astfel încât să puteți aplica imediat ceea ce ați învățat.

Indiferent dacă sunteți la începutul unei afaceri sau explorați o carieră nouă în marketing, acest workshop vă va oferi perspectiva și instrumentele necesare pentru a excela.

Vino alături de noi și descoperă modul optim de a crea valoare pentru publicul dvs., aliniată cu obiectivele proprii. Investiți în viitorul dvs. prin înțelegere, practică și optimizare.

Ce competențe vei dobândi după terminarea cursului? 

Workshop-ul oferă o gamă largă de competențe practice, esențiale pentru construirea și optimizarea strategiei de marketing.

Vei învăța să identifici și să descrii segmentele potrivite, să înțelegi nevoile acestora și să personalizăzi mesajele pentru maxim impact. Vei obține capacitatea de a seta audiențele în mod clar pentru campanii, a crea beneficii dedicate și de a optimiza bugetul pentru maximum de eficiență. Toate acestea îți vor permite să transformi marketingul dintr-o activitate complicată într-o artă fină și efectivă.

Alina Bota Tabusca - Trainer Max Mentor

Alina Bota Tabușcă - Trainer

Sunt Alina și scopul meu este să contribui la dezvoltarea mediului social și antreprenorial prin colaborare.

Detalii Suplimentare

Cursul se desfășoară: Online Live pe ZOOM

Grupă în formare

Durată ore: 3 ore

Număr locuri: Maxim 15 persoane

PREȚ

Lei590 Lei 500
  •  
Reducere

Structură curs

Prezentare Video

Workshop-ul nostru unic și inovator este conceput pentru a vă deschide ochii spre două aspecte cruciale ale afacerii și marketingului: Optimizarea resurselor și Definirea Audiențelor.

Contrar concepției comune, targetarea nu este despre pierdere sau eliminare, ci despre focalizarea energiei acolo unde are cel mai mare impact. Definirea audienței nu este o sarcină monotonă; este o oportunitate de a înțelege și a vă alinia cu publicul pentru a crea valoare.

Întrebări frecvente

  • Acest workshop este esențial pentru două categorii de participanți. Prima categorie cuprinde antreprenorii la început de drum și soloprenorii, care luptă cu decizii de afaceri și resurse limitate. Cea de-a doua categorie vizează persoanele care își doresc o carieră în marketing, inclusiv studenți și proaspăt absolvenți, care își caută direcția și își doresc să înțeleagă mecanismele de bază ale procesului de marketing.
  • Cursul nu este destinat profesioniștilor cu experiență în marketing, antreprenorilor experimentați sau celor care cred în abordări generale, fără segmentare. De asemenea, dacă te mulțumești cu a gândi că „toată lumea” este publicul tău țintă, acest curs nu este pentru tine..

Da, după finalizarea cursului se primește diplomă de participare în format electronic.

Plata se poate doar online prin card de debit sau card de credit pentru varianta de achiziție în rate.

Trainer Curs - Alina Bota Tabușcă

Sunt Alina Bota și scopul meu este să contribui la dezvoltarea mediului social și antreprenorial prin colaborare.

Cei aproximativ 15 ani de marketing și comunicare de până acum mi-au oferit șansa de a învăța în permanență, de a descoperi oameni extraordinari și de a găsi propriul meu de a avea impact.

În decursul acestei călătorii intense și dinamice am lansat Coach4Marketing, un brand care îmbină cunoștințele de marketing și instrumentele de coaching. Sub umbrela acestuia ofer sesiuni sau programe de lucru asezate, clare, structurate – dar nu neaparat ușoare – pentru antreprenorii care vor să înțeleagă cum pot utiliza marketingul pentru a crește pe baza resurselor pe care le au aici și acum.

Pe lângă aceste roluri sunt un om ca și tine. Iubesc să mă înconjor de oameni care vor să se dezvolte, de la care pot învăța și care au încredere în contribuția lor. Respect munca fiecăruia și puterea de a se ridica după un moment mai dificil. Și cred cu tărie că cel mai mare atu al nostru, al omenirii, este imaginația.  

Și sunt curioasă. Foarte curioasă. De aceea aștept cu nerabdare să te cunosc!

Alina Bota Tabusca - Trainer Max Mentor

Alina Bota Tabușcă - Trainer

S-ar putea să te intereseze…

Shopping Cart
  • Your cart is empty.
Scroll to Top