Curs - Educație financiară

Cum planificăm obiectivele importante din viața noastră: achiziția locuinței și închiderii anticipată a creditului, susținerea financiară a viitorului copiilor, pensia și investițiile?

Preț: 550 Lei

Durată curs:6 h

LIVE ONLINE

Descriere generală a cursului

Cursul este structurat în 4 tematici mari despre planificarea și susținerea celor mai importante obiective financiare din viața noastră: achiziția unei locuințe și închiderea anticipată a creditului pentru locuință, susținerea financiară a viitorului tinerei generații, pensia și investițiile.

Toate subiectele vor fi discutate la nivel practic pentru a putea constientiza, în primul rând, apoi a planifica cum arată pentru fiecare dintre participanți realizarea obiectivelor sale și cum pot fi îndeplinite în mod eficient și sigur.

Se vor transmite informații practice, argumentate teoretic, însă actualizate și ușor de lucrat cu propriile obiective ca acestea să fie îndeplinite eficient. În baza experienței de peste 7 ani, a peste 500 de situații individuale în care am lucrat cu planificarea acestor obiective, fiecare participant va regăsi modalități pe care le va putea pune în practică în situația sa concretă.

Voi aduce în discuție teorii vehiculate, mituri și impresii despre planificarea și realizarea obiectivelor pentru ca educația financiară să fie simplă, ușoară și clară pentru un specialist din alt domeniu decât cel financiar.

Așa cum mi-a fost transmis feedbackul în aproape toate cele 500 de situații individuale de planificare, voi aborda limbajul simplu, clar și concis, pe înțelesul tuturor a ceea ce avem de făcut în planificarea și realizarea eficientă a obiectivelor importante din viață noastră.

Cursul își are scopul de a oferi perspectiva de câștig proprie și nu a sistemului financiar. Are un scop secundar de a contribui la dezvoltarea întregii economii și a dezvoltării țării per ansamblu și de a alfabetiza funcțional în zona de educație financiară. Nu contează dacă știi sau nu teoria, practica este cea mai importantă.

Nu contează convinerile personale ale unui educator financiar sau ale unui consultant, ci contează modul sănătos de planificare financiară. Ai parte de experiența personală și profesională a unui expert consultant financiar autorizat de către instituțiile statului.

Ce competențe vei dobândi după terminarea cursului?

În baza cursului vei putea dobândi acțiunea concretă, practic de realizarea obiectivelor financiare.

Vei putea discuta cu familia despre obiectivele voastre financiare, vei putea să îți faci un plan inteligent de realizare a obiectivelor (folosind mai multe metode de planificare și conștientizare a obiectivelor financiare din viață noastră).

Vei putea aceesa strategii și metode sănătoase și eficiente care au dat roade în realizarea obiectivelor a sute de familii și gospodarii atât de la noi cât și din afară. Vei putea să afli care sunt soluțiile și metodele pe care și noi românii le putem pune în practică – metode pe care le-ai citit în cărți din literatura străină. Vei putea să afli ce poți face și ce nu pentru a îți proteja banii cât mai bine și a îi multiplica performat, dar sigur.

Vei afla ce mituri sunt în domeniul financiar și cum să analizezi singur metodele și soluțiile din piață încât să decizi dacă o informație sau o soluție este bună pentru tine și este sănătoasă pentru realizarea obiectivelor financiare.

Roxana Bucur - Trainer

În copilărie s- au pus bazele vieții mele financiare și, totodată ale profesiei mele.

Detalii Suplimentare

Cursul se desfășoară: Online Live pe ZOOM

Grupă în formare

Durată ore: 6 ore 
Număr locuri: Maxim 50 de persoane

PREȚ

Lei630 Lei 550
  •  
Reducere

Structură curs

Prezentare Video

Cursul este structurat în 4 tematici mari despre planificarea și susținerea celor mai importante obiective financiare din viața noastră: achiziția unei locuințe și închiderea anticipată a creditului pentru locuință, susținerea financiară a viitorului tinerei generații, pensia și investițiile.

Întrebări frecvente

  • Persoanelor care își doresc o locuință și doresc să afle pașii pe care îi au de făcut, din punct de vedere financiar pentru a își achiziționa în modul cel mai eficient și care sunt metodele sănătoase de planificare a unei achiziții imobiliare. Persoanelor care au un credit pentru casă și doresc să îl închidă eficient și sunt dispuse să afle metode noi, dar cu tradiție în occident. Părinților care își doresc să își șuștină copiii sau care nu stiu ce ar presupune susținerea copiilor. Parintilor care doresc să conștientizeze ce nevoi financiare vor avea copiii lor în viitor și să își ia o decizie cu privire la modul de susținere al lor. Persoanelor care nu stiu cum funcționează sistemul de pensii sau îl cunosc și vor să afle ce se poate face pentru a nu aștepta pensia și a alege atunci ce să plătească mai degrabă cu pensia: întreținerea sau medicamentele. Persoanelor care sunt deschise informațiilor noi, care doresc să exploreze sistemul financiar în ansamblul lui și care nu își iau decizii în baza recenziilor de pe net sau a informațiilor oferite de ”influencerii financiari”. Persoanelor care au educație financiară și doresc să își confirme ceea ce stiu deja și aplică.
  • Cursul nu se adresează celor care consideră că nu este important să știm noi ce să facem cu banii, ci angajatorul sau guvernul să ne mărească salariile că să putem, abia, atunci să ne informăm ce să facem cu banii; nu se adresează celor care au convingeri limitative despre bani, care considera banii ”ochiul dracului” sau ” că noi suntem prea mici să facem aceasta educație și trebuie să așteptăm ca societatea, guvernul, scoală să se implice și să facă ceva”, ”că trebuie să fim antreprenori sau să facem afaceri cu statul că să putem, mai apoi, să beneficiem de informații despre cum să ne gestionăm banii”. De asemnea, cursul nu se adresează împătimiților de jocuri de noroc, celor care au gânduri de înșelare a sistemului financiar sau nu au răbdare și vor mulți bani rapid, vor să se îmbogățească rapid ori să joace la Bursa ori pe Forex sau Crypto și în 2 luni să închidă creditul ori să se pensioneze peste noapte și să plece în croaziere de lux pe Marea Mediterană.

Da, după finalizarea cursului se primește diplomă de participare în format electronic.

Plata se poate doar online prin card de debit sau card de credit pentru varianta de achiziție în rate.

Trainer Curs - Roxana Bucur

Roxana Bucur este numele meu.

În copilărie s- au pus bazele vieții mele financiare și, totodată ale profesiei mele. La 4 ani am început să economisesc primii mei bani – monendele de la cumpărături – restul și banii primiți de la rude, de la ”colindat”. La vârsta de 15 ani și jumătate m-am angajat part-time, iar la 17 ani am avut primul meu depozit bancar pentru că economiseam 90% din venitul câștigat.

Prin urmare sunt independentă de mică. Aveam un obiectiv pentru care lucram: casa proprie și eram mânată de nevoi, iar nevoia principală: siguranța financiară. Am absolvit FPSE-PIPP (Facultatea de Psihologie și Științele Educației – profesionalizarea Pedagogia Învățământului Primar și Preșcolar) și m-am angajat pe un salariu mult mai mic decât câștigam până în acel moment.

Acela a fost un șoc pentru mine și de aceea nu am renunțat la a îmi căuta un venit suplimentar care a venit cu rolul de planificator și consultant financiar într-o companie multinațională; o franciză nemțească de educație financiară, consultanță și intermediere financiară. Am învățat teoria economisirii și a investițiilor. (Teoria economisirii: ”plătește -te pe tine primul!”, ”nu cheltui tot ceea ce câștigi!”, ”acoperă-ți nevoile de bază și asigură-ți viitorul prin economii și investiții!„.) Atunci a fost prima dată când am auzit despre investiții, inclusiv cuvântul: investiții și, totodată, acum 7 ani am început să investesc sigur și eficient pentru viitorul meu financiar.

În momentul de față am peste 200 de clienți și gestionez lunar puțin peste 800.000 de euro, punând umărul profesional la realizarea obiectivelor importante din viața unui om: susținerea copiilor lui, retragerea eficientă din activitate, închiderea anticipată a creditelor imobiliare, siguranță financiară și independență financiară față de orice și oricine: stat, angajator, familie, instituțiile financiare din piață.

Roxana Bucur - Trainer

S-ar putea să te intereseze…
Shopping Cart
  • Your cart is empty.
Scroll to Top