Curs Energie Extremă

Când înlocuiești pierderile de energie cu acumularea de energie, viața ta se schimbă complet.

Preț: 800 Lei

Durată curs:14 h

Locație:București

Descriere generală a cursului

Totul în jurul nostru este energie, însă sunt oameni care cunosc cum să se conecteze la această energie dincolo de nivelul individual. Dar sunt și oameni care mai degrabă pierd energie chiar din această sursă limitată proprie.

Simți că nu îți ajunge energia să faci tot ceea ce ți-ai dori să faci?

Sau poate simți că drumurile îți sunt blocate undeva și pur și simplu lucrurile nu mai merg nicicum?

Sau poate pur și simplu ai înțeles că există căi prin care să accesezi tot mai multă energie și să te simți din ce în ce mai viu, mai liber, mai bine?

Poate corpul îți spune că ai nevoie de atenție, de restaurare, de regenerare, sau simți nevoia să fugi pur și simplu din cotidian și să îți iei timp pentru tine?

Ai obosit de atâtea responsabilități, de atâta acțiune zi de zi?

Te simți obosit, chiar dacă dormi destule ore?

Te înțeleg perfect.

Dacă simți că trebuie să faci ceva, să faci o pauză, atunci chiar trebuie. Ascultă-te. Nu e nimic greșit în a-ți lua timp pentru a-ți încărca bateriile. Dimpotrivă. Lumea întreagă va beneficia dacă îți aloci timp pentru asta. 

Pentru că:

Mai multă energie îți permite să creezi mai degrabă decît să consumi.

Mai multă energie îți permite să depui mai mult efort în direcția visurilor tale.

Mai multă energie îți permite să descoperi pasiuni ascunse.

Mai multă energie îți permite să vezi lumea diferit.

Mai multă energie îți permite să îți îmbunătățesti relațiile cu oamenii.

Mai multă energie te ajută să oferi mai mult celor din jurul tău!

Dacă există un lucru pe care chiar e bine să îl vrei mai mult în viața ta, acesta este resursa nelimitată de energie. Și există căi prin care chiar poți să accesezi mai multă energie în viața ta.

În fiecare zi primești o cantitate finită de energie de cheltuit. Modul în care alegi să cheltuiești aceasta energie depinde doar de tine.

Dacă îți cheltuiești prost energia și intri în datorii energetice, atunci te simți epuizat, lipsit de vitalitate. Poți să arăți viu dar să te comporți ca și cum ai fi lipsit de viață.

Să facem o analogie. Imaginează-ți o găleată mare plină de găuri. Apa este ca energia ta, iar găleata este ca viața ta. Prea multe găuri și ești perpetuu obosit – satisfăcând nevoile tuturor, cu excepția nevoilor tale. Dacă reușești să acoperi aceste găuri te veți simți plin de energie și gata să abordezi orice. Vestea bună este că o poți face – există soluții pentru asta.

Prin cunoașterea și practica pe care am pregătit-o pentru acest curs, pun la dispoziție o colecție de instrumente care te vor ajuta să îți expansionezi nivelul de energie, să treci de la energia individuală la energia universală, să te eliberezi de blocaje și de energia stagnantă, simțindu-te din nou plin de viață! Liber și plin de vitalitate! Și mai ales, o să îți descoperi toate modurile prin care pierzi energie zilnic, astfel încât, să poți să faci trecerea de la un consumator de energie la un amplificator de energie.

În acest curs, prin practici de respirație, ateliere specifice, Metoda Wim Hof, Tummo, Tsa Lung sau Nejang, vei deschide porțile energiei și forței de viață expansionată.

Câteva cuvinte despre practici:

Nejang

Nejang este o practică tibetană de yoga axată pe vindecare. Nejang înseamnă „curățarea zonelor energetice ale corpului”. Constă în tehnici simple de respirație, exerciții fizice și automasaj, toate menite să îmbunătățească funcția organelor de simț și a organelor interne, să echilibreze energia, să deschidă canalele și să relaxeaze mintea. Are rădăcini în tradiția budistă tibetană Kalachakra și a fost prescris pacienților de către medicii tibetani de secole.

În această clasă vom învăța despre canalele și energiile corpului subtil, vom explora punctele cheie ale posturii și respirației utilizate în Nejang și vom învăța și exersa cele 24 de exerciții Nejang în timp ce vom explora și aplicațiile lor terapeutice specifice.

Tsa Lung

În tradițiile spirituale tibetane, corpul, vorbirea/respirația și mintea sânt cunoscute drept cele trei uși către iluminare. Practicile de respirație contemplativă și mișcările fizice ale exercițiilor Tsa Lung ne permit să intrăm în toate cele trei uși deodată printr-o singură practică, oferind un mijloc puternic și abil de a îndepărta obstacolele și netezind deschiderea și claritatea în meditație. Combinând postura, respirația și mișcarea, exercițiile Tsa Lung creează un efect energetic dinamic asupra ființei generale – fizic, mental și spiritual.

Aceste mișcări nu necesită forță, efort sau flexibilitate semnificative, dar practica lor regulată ne ajută la integrarea armonioasă a energiilor interne și externe. Tehnicile yoga tibetane au apărut ca rezultat al practicii de meditație profundă de către adepții yoghinilor tibetani cu multe secole în urmă. Executate în mod tradițional în peșteri și mănăstiri îndepărtate din Himalaya și păzite pentru a nu fi oferite cu ușurință celor din afară , au fost introduse recent în Occident ca instrumente puternice pentru bunăstare în lumea modernă.

Conectându-ne la respirația noastră, ne relaxăm, suntem mai alerti și deschiși să trăim viața așa cum este ea în fiecare moment. Folosind mișcarea, eliberăm tensiunile din jurul diferiților centri energetici, aducând echilibru în aceștia și în întregul corp.

Tummo

Tummo este focul nostru interior. Avem în mod natural această căldură în interiorul nostru, dar de obicei nu suntem conștienți de ea și nu o folosim.

Practica Tummo presupune vizualizarea, tehnici de respirație, mișcare și meditație. Conectându-ne la focul nostru interior și sporindu-i din ce în ce mai mult intensitatea pășim spre o transformare completă la nivel energetic, fizic, fiziologic și mental.

Lucrând cu respirația, influențăm în același timp energia dar și fiziologia. Putem experimenta schimbările profunde care rezultă atunci când cultivăm focul Tummo și îl răspândim în tot corpul. Aceasta nu este doar vizualizare, ci ceva real.

La nivel fizic, focul interior este responsabil pentru temperatura corpului nostru – căldura digestiei și metabolismului, căldură care alimentează reacțiile chimice inclusiv nivelul hormonilor. La nivel energetic, focul Tummo curge și strălucește prin canale, topind cele mai subtile blocaje, crescând energia în tot corpul.

La nivelul minții, Tummo este sursa iubirii, bucuriei, fericirii și fericirii.

Pe măsură ce flacăra crește, pornind de sub buric și urcând din ce în ce mai sus, ea pătrunde ușor în fiecare dintre chakrele principale, răspândindu-se în toate nadisurile și în fiecare por al corpului nostru.

Tummo este un mod prin care accesăm înțelepciunea noastră interioară. Din această mare prezență putem realiza adevărata natură a minții noastre, înțelepciunea fundamentală și iubirea și compasiunea necondiționată.

Metoda Wim Hof

Wim Hof este acel nebun frumos care a făcut accesibile tehnici străvechi de generare și conservare a energiei, într-o manieră simplă dar foarte eficientă.

Metoda presupune efectuarea unor tehnici de respirație, expunerea treptată la frig toate încadrate de un mindset corespunzător.

Bogdan Bănculescu- Trainer- Max Mentor

Bogdan Bănculescu- Trainer

Fost manager în bancă timp de peste 13 ani, în 2020 m-am îndreptat exclusiv în direcția pasiunilor mele: predarea de tehnici de respirație, de recăpătare a unui somn de calitate sau de depășire a limitelor.

Detalii Suplimentare

Cursul se desfășoară: Cursul se desfășoară la sediul Max Mentor din Str. Progresului 134-138, Sector 5, București

Durată ore: 14 ore
Număr locuri: Maxim 30 persoane

Grupa în formare

PREȚ

Lei940 Lei 800
 •  
Reducere

Structură curs

Prezentare Video

Totul în jurul nostru este energie, însă sunt oameni care cunosc cum să se conecteze la această energie dincolo de nivelul individual.

Dar sunt și oameni care mai degrabă pierd energie chiar din această sursă limitată proprie.

Întrebări frecvente

Cursul este pentru tine dacă:

 • Simți că ai vrea să faci mai multe dar te simți epuizat și ai nevoie de perioade dese de reîncărcare cu energie;
 • Ești familiarizat cu practicile tibetane și vrei să explorezi unele mai puțin cunoscute la noi;
 • Nu ai habar de practicile tibetane dar vrei să le testezi eficiența;
 • Vrei să ai acces la o învățătură milenară, ale cărei practici funcționează și individual, când timpul nu îți e suficient, dar și împreună, atunci când ai la dispoziție mai mult timp și vrei să te reîncarci cu energie vibrantă pentru mai mult timp;

La finalul cursului

 • Vei fi capabil să identifici cu exactitate când nivelul tău de energie are nevoie de o reîmprospătare, astfel încât perioadele de activitate zero să fie eliminate cu desăvârșire;
 • Vei cunoaște o serie de tehnici extrem de eficiente dar mai puțin cunoscute la noi, avînd o paletă complexă prin care în decurs de doar cîteva minute te poți reîncărca cu energie;
 • Vei putea să îți stabilești un program de practică în deplină concordanță cu timpul pe care vrei să îl aloci, astfel încît efectele experimentate în timpul curului să fie consolidate și amplificate în timp;

Cursul nu este pentru tine dacă:

 • Ești mulțumit cu nivelul actual de energie;
 • Îți este mai confortabil să aștepți să se întâmple lucrurile decât să participi la crearea lor;
 • 2 zile de curs ți se par prea mult pentru a învăța tehnici care în trecut erau practicate în retrageri de 3 ani, 3 luni 3 săptămîni și 3 zile;
 • suferi de boli cardiovasculare severe, cancer în fază terminală, epilepsie;

Da, după finalizarea cursului se primește diplomă de participare în format electronic.

Plata se poate doar online prin card de debit sau card de credit pentru varianta de achiziție în rate.

Trainer Curs -Bogdan Bănculescu

Fost manager în bancă timp de peste 13 ani, în 2020 m-am îndreptat exclusiv în direcția pasiunilor mele: predarea de tehnici de respirație, de recăpătare a unui somn de calitate sau de depășire a limitelor.

Metodele mele pot fi aplicate și în cursuri sau ateliere online dar și în cursuri, ateliere sau tabere offline.

Sunt instructor certificat în mai multe metode de respirație: Wim Hof, Soma Breath, Yoga Breath etc. Predau Yoga Nidra – somnul conștient sau Milam – Yoga tibetană a Visului.

Sunt facilitator și organizator pentru tabere sau retrageri.

În urmă cu mai bine de 8 ani, în urma unei insomnii, am conștientizat diferența între ce făceam până atunci și unde ajunsesem făcând acelea și care erau nevoile mele reale.

Astfel, am început să studiez elemente de neuroștiință, fizică cuantică, fiziologie dar și din tao, yoga indiană sau tibetană. Începând din 2019 am interacționat cu mii de persoane ce doreau să își recapete o stare de sănătate mai bună adăugând metode naturale, trecute prin examenul timpului.

Bogdan Bănculescu- Trainer- Max Mentor

Bogdan Bănculescu-Trainer

S-ar putea să te intereseze…

Shopping Cart
 • Your cart is empty.
Scroll to Top