Curs - Google Ads – de la Începător la Avansat

Dezvoltă-ți competențele în publicitatea plătită pe Google. Cursul „Google Ads – de la Începător la Avansat” oferă o ocazie excelentă pentru antreprenori și pasionați de marketing să învețe totul despre managementul campaniilor proprii sau ale clienților, pentru a atrage trafic de calitate și a crește vânzările.

Preț: 2500 Lei

Durată curs:16 h

LIVE ONLINE

Descriere generală a cursului

Google Ads este o platformă de publicitate online ce permite afacerilor să-și promoveze produsele și serviciile pe motoarele de căutare Google, pe site-uri partenere și pe platforma YouTube.

Cursul „Google Ads – de la Începător la Avansat” îți oferă cunoștințele și instrumentele necesare pentru a exploata la maximum această platformă. Vei învăța cum să configurezi și să gestionezi campanii publicitare, cum să creezi anunțuri atractive și relevante, cum să alegi cuvintele cheie potrivite și cum să monitorizezi și să optimizezi performanța campaniilor în funcție de obiectivele tale.

În plus, vei descoperi toate tipurile de campanii disponibile pe Google Ads, precum campanii search, display, performance max și video. Vei învăța cum să îți adaptezi strategiile publicitare pentru fiecare tip de campanie și cum să distribui bugetul judicios pentru a obține rezultatele dorite.

Pe parcursul cursului, vei explora concepte și tehnici avansate, precum remarketingul, targetingul avansat, optimizarea ratei de conversie și utilizarea instrumentelor de raportare și analiză detaliată.

Participând la cursul „Google Ads – de la Începător la Avansat”, cursanții dobândesc abilitățile și cunoștințele esențiale pentru a capitaliza pe puterea platformei Google Ads. Grație segmentării precise a audienței, măsurării performanței și optimizării campaniilor, poți sporii vizibilitatea afacerii tale, atrage clienți potențiali și obține un avantaj în peisajul online competitiv de astăzi.

Aproximativ 80% din curs va avea o abordare practică, ceea ce înseamnă că veți proiecta campanii și veți lucra direct pe conturile de publicitate. Partea practică include lansarea efectivă a campaniilor create – așadar, veți avea ocazia să stimulați vânzările chiar în timpul cursului.

Ce competențe vei dobândi după terminarea cursului?

După terminarea cursului Google Ads – de la Începător la Avansat, vei dobândi competențe valoroase în gestionarea și optimizarea campaniilor publicitare Google Ads. Vei învăța:

  • Configurarea și gestionarea campaniilor publicitare: cum să stabilești obiectivele corespunzătoare și să configurezi campanii publicitare eficiente. Vei dobândi abilități în setarea bugetelor, programarea anunțurilor și alegerea tipurilor de licitații.

  • Cunoștințe avansate despre segmentarea publicului: cum să segmentezi audiența în mod precis pentru a ajunge la persoanele potrivite pentru afacerea ta. Vei utiliza criterii precum localizarea geografică, interesele, comportamentul online și termenii de căutare relevanți pentru a direcționa anunțurile către audiența potrivită.

  • Crearea anunțurilor atractive și relevante: dezvoltarea abilităților în crearea anunțurilor, cu conținut atractiv și relevant. Vei învăța cum să scrii titluri captivante, să utilizezi imagini și videoclipuri de impact și să creezi mesaje persuasive pentru a atrage atenția utilizatorilor.

  • Keyword research: vei învăța cum să identifici cuvintele cheie relevante pentru afacerea ta și să le utilizezi în campaniile tale. Abilități în optimizarea listei de cuvinte cheie și în monitorizarea performanței acestora.

  • Măsurarea și analiza performanței campaniilor: vei învăța cum să utilizezi instrumentele de măsurare și analiză, precum GA4, pentru a evalua performanța campaniilor tale. Vei putea monitoriza numărul de clicuri, ratele de conversie, costurile și alte metrice relevante pentru a evalua eficiența campaniilor.

  • Optimizarea campaniilor pentru obținerea rezultatelor dorite: vei dobândi abilități în optimizarea campaniilor pentru a maximiza rezultatele. Vei învăța cum să ajustezi licitațiile, să testezi diferite variante de anunțuri, să utilizezi remarketingul și să adaptezi strategiile în funcție de performanța și obiectivele tale.

După cursul Google Ads – de la Începător la Avansat, vei dobândi competențe solide în gestionarea și optimizarea campaniilor publicitare pe platforma Google Ads. Aceste competențe te vor ajuta să-ți promovezi eficient afacerea online, să atragi clienți potențiali și să obții rezultate mai bune în mediul competitiv al publicității online.

Trainer - Maria Panaite - Max Mentor

Maria Panainte - Trainer

Maria este un specialist recunoscut în domeniul marketingului digital, având un parcurs profesional remarcabil și o expertiză solidă în Google Ads.

Detalii Suplimentare

Cursul se desfășoară: Online Live pe ZOOM

Grupă în formare

Durată ore: 16 ore

Număr locuri: Maxim 15 persoane

PREȚ

Lei2940 Lei 2500
  •  
Reducere

Structură curs

Prezentarea Video

Dezvoltă-ți competențele în publicitatea plătită pe Google. Cursul „Google Ads – de la Începător la Avansat” oferă o ocazie excelentă pentru antreprenori și pasionați de marketing să învețe totul despre managementul campaniilor proprii sau ale clienților, pentru a atrage trafic de calitate și a crește vânzările.

Întrebări frecvente

Cursul de Google Ads – de la Începător la Avansat se adresează în primul rând antreprenorilor, specialiștilor în marketing și tuturor celor interesați de promovarea eficientă a produselor și serviciilor lor prin intermediul platformei Google Ads. Indiferent dacă ești un antreprenor ce își dorește să-și dezvolte propria afacere online sau un specialist în marketing în căutarea abilităților avansate de promovare online, acest curs oferă cunoștințele și instrumentele necesare pentru a atinge aceste obiective.

Pentru antreprenori, cursul Google Ads le permite să-și promoveze afacerea într-un mod eficient, ajungând la audiența țintă și atrăgând clienți potențiali. Pentru specialiștii în marketing, cursul Google Ads oferă oportunitatea de a-și îmbunătăți abilitățile în gestionarea campaniilor plătite și de a obține rezultate mai bune. Veți învăța strategii avansate de segmentare a audienței, de optimizare a anunțurilor și de măsurare a performanței, ceea ce vă va permite să creați campanii publicitare mai eficiente și să obțineți un ROI mai bun pentru clienții voștri.

Cursul de Google Ads – de la Începător la Avansat nu se adresează celor cu un nivel avansat de cunoștințe în Google Ads. Dacă cineva are deja cunoștințe avansate în domeniul Google Ads și dorește să se specializeze în alte aspecte ale marketingului online, acest curs ar putea să nu ofere suficiente informații noi. Cursul nu presupune un nivel minim de cunoștințe în domeniul digital și nici înțelegerea conceptelor de bază ale publicității online – însă, dacă nu deții o afacere sau nu ești implicat în activități de marketing, acest curs poate să nu fie relevant. De asemenea, persoanele care nu sunt deschise să învețe și să aplice noile cunoștințe în practică ar putea să nu beneficieze în mod deplin de acest curs.

Da, după finalizarea cursului se primește diplomă de participare în format electronic.

Plata se poate doar online prin card de debit sau card de credit pentru varianta de achiziție în rate.

Trainer Curs - Maria Panainte

Maria Panainte este un specialist recunoscut în domeniul marketingului digital, având un parcurs profesional remarcabil și o expertiză solidă în Google Ads. Cu o licență în Managementul Afacerilor de la prestigioasa universitate FH Aachen din Germania, Maria a reușit să îmbine cunoștințele academice cu aptitudinile practice, devenind un Specialist și Trainer Certificat Google Ads.

Pasiunea și dedicarea ei pentru domeniu au fost remarcate chiar de gigantul industriei, Google, unde a lucrat la sediul din Barcelona ca angajat în cadrul echipei Google Ads Vendor. Experiența sa internațională este vastă, colaborând cu clienți din diverse colțuri ale lumii, precum Moldova, România, Marea Britanie și Statele Unite ale Americii. Cu o carieră de peste 4 ani în marketing digital, Maria a gestionat campanii publicitare cu bugete care, în total, depășesc suma impresionantă de $1.000.000.

Abordarea ei analitică și metodică, combinată cu intuiția și creativitatea, a făcut din Maria un expert căutat și respectat în industrie. Fiecare curs oferit de Maria Panainte este o ocazie unică de a învăța din experiența și cunoștințele sale vaste, garantând astfel că participanții sunt instruiți la cele mai înalte standarde de calitate.

Trainer - Maria Panaite - Max Mentor

Maria Panainte - Trainer

S-ar putea să te intereseze…

Shopping Cart
  • Your cart is empty.
Scroll to Top