Curs Inteligență Emoțională

Atunci când ne gândim la o viață bună, ne gândim la calitate.

Preț: 1200 Lei

Durată curs:16 h

LIVE ONLINE

Descriere generală a cursului

O viață de calitate înseamnă stare de bine, bucurie, mulțumire sufletească, împlinire, relații de calitate, satisfacții profesionale și lista poate continua.

De asemenea, o viață bună implică un stil de viață sănătos, cu alegeri sănătoase, cu conștiență de sine, cu înțelegerea și valorificarea punctelor forte și cunoașterea și ameliorarea zonelor de vulnerabilitate.

În fapt, înseamnă și autocunoaștere, dezvoltare personală, demersuri asumate și conștiente în această direcție.

Un studiu derulat de Universitatea Harvard pe o durată de mai bine de 75 de ani, care a explorat ce înseamnă fericirea, a relevat ceva surprinzător, dar nu neapărat: relațiile de calitate sunt cele care ne aduc, mai mult decât orice altceva, mai aproape de a putea spune că suntem fericiți.

Iar relațiile încep cu relația cu propria persoană și continuă cu cele de familie, cuplu, prietenie, colegialitate etc.

În acest context intră în scenă Inteligența emoțională, care ne poate ajuta să conștientizăm și să gestionăm emoțiile, în așa fel încât să fim bine, cu noi și cu cei din preajma noastră.

În plus, Inteligența emoțională corelează cu performanța profesională (deoarece, calibrând emoțiile, ne putem gestiona și utiliza mai bine resursele), cu succesul social și cu atingerea propriilor țeluri.

Vestea bună este că Inteligența emoțională se învață, se dezvoltă, se antrenează, se educă.

Ce competențe vei dobândi după terminarea cursului?

 • Îmbunătățirea comunicării și interacțiunii în viața personală și profesională;
 • Stimularea și dezvoltarea potențialului personal;
 • Îmbunătățirea rezultatelor profesionale;
 • Creșterea nivelului de flexibilitate și adaptare la schimbări;
 • Eficientizarea deciziilor personale;
 • Creșterea nivelului de autocunoaștere și conștiință de sine;
 • Dezvoltarea încrederii în sine;
 • Creșterea nivelului de satisfacție personală și profesională;
 • Creșterea calității vieții;
 • Conștientizarea și asumarea responsabilității personale în ceea ce privește propria evoluție.
Trainer - Nadia Cretu - Max Mentor

Nadia Crețu - Psiholog

Nadia este psiholog, consultant HR, coach, trainer certificat din 2007 și psihoterapeut certificat în hipnoză și psihodramă.

Detalii Suplimentare

Cursul se desfășoară: Online Live pe ZOOM

Grupă în formare

Durată ore: 16 ore
Număr locuri: Maxim 25 persoane

PREȚ

Lei1450 Lei 1200
 •  
Reducere

Structură curs

Prezentare Video

Atunci când ne gândim la o viață bună, ne gândim la calitate. O viață de calitate înseamnă stare de bine, bucurie, mulțumire sufletească, împlinire, relații de calitate, satisfacții profesionale și lista poate continua.

De asemenea, o viață bună implică un stil de viață sănătos, cu alegeri sănătoase, cu conștiență de sine, cu înțelegerea și valorificarea punctelor forte și cunoașterea și ameliorarea zonelor de vulnerabilitate.

Întrebări frecvente

 • Celor curioși;
 • Celor pasionați de psihologie, introspecție, cunoaștere de sine și dezvoltare personală;
 • Celor care nu se plictisesc niciodată, învățând lucruri noi;
 • Celor care preferă să învețe activ, în interacțiune cu alții, într-un mediu prietenos, în grup de lucru;
 • Celor care doresc să îmbine autocunoașterea și dezvoltarea personală cu socializarea și cu oportunitatea de a construi relații noi;
 • Celor care doresc să inițieze & dezvolte & îmbunătățească relații: persoane singure, parteneri de cuplu, părinți, manageri, profesori;

• Dacă ești printre cei care consideră că se cunosc suficient
• Dacă ești printre cei care consideră că nimic nu îi mai poate surprinde;
• Dacă ești printre cei care, deși iși doresc să învețe, preferă să o facă individual, prin lectură sau prin sesiuni de coaching 1:1
• Dacă ești printre cei care consideră că știu tot;
• Cursul nu este pentru tine, deși, nu se știe niciodată ce poți descoperi;

 Da, după finalizarea cursului se primește diplomă de participare în format electronic.

Plata se poate doar online prin card de debit sau card de credit pentru varianta de achiziție în rate.

Trainer Curs -Nadia Crețu

Nadia este psiholog, consultant HR, coach, trainer certificat din 2007 și psihoterapeut certificat în hipnoză și psihodramă.

Are experiență relevantă în formarea profesională a adulților, învățămant, resurse umane, management de proiecte, consultanță. Se consideră un profesionist talentat, care crede în oameni și în puterea lor de transformare și dezvoltare.

“Îmi place atmosfera din sala de curs, îmi place să văd cum, pe parcurs, oamenii devin efervescenți, se transformă, se bucură, se împrietenesc, au “aha”-uri.

Metodele mele de lucru sunt interactive, experiențiale, jucăușe, provocatoare, iar etapele de debrief schimbă perspective”. Face training cu pasiune, din perioada studenției (din anul 2000). “Am început din joacă și curiozitate, în cadrul Fundației Tineri pentru Tineri, despre care cred că este o adevarată pepinieră de traineri, deoarece mulți dintre cei care au început să facă training acolo nu s-au mai oprit și o fac bine în continuare.”

A dezvoltat și implementat programe de dezvoltare profesională în companii private (Think Green, Totem Communication, Astra Zeneca, Pfizer, Novo Nordisk, Wu Xing, CODECS, Assystem, Expleo, Trident, Valtec, Euro Games, Cefora, Yves Rocher, Smartwood, Telus), organizații neguvernamentale (Tineri pentru Tineri, Romanian Angel Appeal, Asociația Română pentru Promovarea Sănătății, EDUMI, Fondul Națiunilor Unite pentru Populație, Asociații studențești (ASS, ANSIT)) și instituții publice (Ministerul Educației, Ministerul Sănătății, Ministerul Administrației Publice, Ministerul Justiției, Institutul Național de Pneumologie “Marius Nasta”, Centrul pentu Politici și Servicii de Sănătate).

Trainer - Nadia Cretu - Max Mentor

Nadia Crețu - Psiholog

S-ar putea să te intereseze…
Shopping Cart
 • Your cart is empty.
Scroll to Top