Curs - Introducere în JavaScript

Cursul de JavaScript pentru începători se adresează pentru oricine este interesat să învețe cum să dezvolte site-uri web dinamice, interactive și aplicații web.

Preț: 750 Lei

Durată curs:36 h

LIVE ONLINE

Descriere generală a cursului

Ce competențe vei dobândi după terminarea cursului?

După finalizarea acestui curs, vă puteți aștepta să obțineți mai multe abilități care sunt fundamentale pentru a lucra cu JavaScript și pentru a construi aplicații web interactive. Unele dintre abilitățile pe care le puteți dobândi includ:

  • Sintaxa JavaScript: veți învăța sintaxa de bază a JavaScript, inclusiv tipuri de date, variabile, operatori, instrucțiuni condiționale, bucle, funcții și obiecte. Acest lucru vă va oferi o bază solidă pentru înțelegerea și scrierea codului JavaScript.
  • Manipularea DOM: veți învăța cum să utilizați JavaScript pentru a interacționa cu Document Object Model (DOM), care este interfața de programare pentru pagini web. Veți învăța cum să manipulați elementele HTML, să le schimbați conținutul, atributele și stilurile și să răspundeți la evenimente, permițându-vă să creați pagini web dinamice și interactive.
  • Concepte de bază de programare: JavaScript este un limbaj de programare, așa că veți învăța concepte fundamentale de programare, cum ar fi variabile, tipuri de date, operatori, instrucțiuni condiționale, bucle și funcții. Aceste concepte sunt transferabile în alte limbaje de programare și vă vor oferi o bază solidă pentru învățare ulterioară.
  • Tratarea erorilor și remedierea erorilor: veți învăța cum să identificați și să remediați erorile comune în codul JavaScript și cum să utilizați eficient instrumentele și tehnicile de depanare pentru a depana și a rezolva problemele din codul dvs.
  • Programare asincronă: JavaScript este cunoscut pentru natura sa asincronă și veți învăța cum să lucrați cu concepte de programare asincronă, cum ar fi apeluri inverse, promisiuni și asincron/așteptare, pentru a gestiona sarcini asincrone, cum ar fi efectuarea de apeluri API și gestionarea evenimentelor.
  • Fundamentele dezvoltării web: JavaScript este o parte integrantă a dezvoltării web front-end, astfel încât veți obține o înțelegere solidă a modului în care JavaScript interacționează cu HTML și CSS pentru a crea pagini web dinamice și interactive. Aceasta include concepte precum gestionarea evenimentelor, validarea formularelor și manipularea DOM.
  • Cele mai bune practici și standarde de codare: veți învăța cele mai bune practici de codare, cum ar fi scrierea de cod curat, modular și care poate fi întreținut, respectarea convențiilor de codificare și înțelegerea capcanelor JavaScript comune și cum să le evitați.

 

Curs 1: Introduction to JavaScript
În acest curs, veți afla ce este JavaScript, istoria, caracteristicile și caracteristicile sale și de ce este esențial să-l învățați ca dezvoltator web. De asemenea, veți configura mediul de dezvoltare și veți învăța cum să rulați cod JavaScript în browser și în Node.js.

Curs 2: Variables and Data Types (Variabile și Tipuri de Date)
În acest curs, veți învăța elementele de bază ale lucrului cu variabile în JavaScript, inclusiv convențiile de denumire, declararea și atribuirea de valori variabilelor și tipuri de date. Veți afla, de asemenea, despre operatorii de bază din JavaScript, cum ar fi operatorii aritmetici, de comparație și logici.

Curs 3: Control Flow and Loops (Controlul Fluxului și Buclele)
În acest curs, veți învăța cum să utilizați instrucțiunile condiționate (if/else, switch) și buclele (for, while, do-while) pentru a controla fluxul codului JavaScript. Veți afla, de asemenea, despre instrucțiunile de control al buclei (break, continue) și cazuri de utilizare obișnuite pentru aceste structuri de control.

Curs 4: Functions and Scope (Funcții și Scopul Variabilelor)
În acest curs, veți învăța cum să definiți și să apelați funcții în JavaScript, să transmiteți argumente la funcții și să returnați valori din funcții. Veți afla, de asemenea, despre domeniul de aplicare și vizibilitatea variabilă în JavaScript și veți înțelege conceptul de închideri și IIFE.

Curs 5: Arrays and Objects (Matrice și Obiecte)
În acest pas, veți învăța cum să creați și să manipulați matrice în JavaScript, inclusiv adăugarea și eliminarea elementelor, accesarea elementelor matricei și utilizarea metodelor de matrice utilizate în mod obișnuit. De asemenea, veți învăța cum să creați și să accesați obiecte, să modificați proprietățile obiectului și să utilizați metodele obiectului.

Curs 6: Document Object Model (DOM) (Modelul Obiectului Documentului)
În acest curs, veți afla despre Document Object Model (DOM) și despre modul în care acesta se leagă de HTML și CSS. Veți învăța cum să utilizați JavaScript pentru a selecta elemente HTML și a modifica atributele și proprietățile acestora. Veți învăța, de asemenea, cum să creați și să ștergeți elemente HTML și să gestionați evenimente cu “listeners” and “handlers”.

Curs 7: Cascade Style Sheet
În acest curs, veți revizui conceptele cheie ale CSS, inclusiv selectoare, proprietăți, modelul casetei, aspecte și design responsive. De asemenea, veți afla despre cele mai bune practici pentru scrierea CSS, cum ar fi utilizarea unui preprocesor CSS precum Sass sau Less, organizarea codului cu o convenție de denumire precum BEM și utilizarea unui cadru CSS precum Bootstrap sau Foundation.

Curs 8: AJAX and APIs (AJAX și API-uri)
În acest pas, veți afla despre programarea asincronă în JavaScript și despre cum să trimiteți și să primiți date cu AJAX. De asemenea, veți învăța cum să analizați datele JSON și să lucrați cu API-uri terță parte pentru a accesa date și servicii.

Curs 9: ES6 and Beyond (ES6 și noutăți)
În acest curs, veți afla despre noile caracteristici și îmbunătățiri introduse în ECMAScript 6 (ES6) și nu numai, cum ar fi funcțiile de săgeți, literalele șablonului, destructurarea și răspândirea. Veți învăța, de asemenea, despre programarea orientată pe obiecte în JavaScript, inclusiv clase, moștenire și polimorfism.

Curs 10: Advanced JavaScript Concepts (Concepte Avansate de JavaScript)
În acest curs, veți afla despre concepte JavaScript mai avansate, cum ar fi funcții de ordin superior și programare funcțională, promisiuni și asincron/așteptare, gestionarea erorilor și module JavaScript. Aceste concepte vă vor ajuta să scrieți cod JavaScript mai eficient, mai ușor de întreținut și mai scalabil.

Trainer - Radu Raduț - Max Mentor

Radu Raduț- Trainer

Bună, numele meu este Radu și sunt încântat să fiu trainer în cardul cursului de JavaScript pentru începători.

Detalii Suplimentare

Cursul se desfășoară: 
Online Live pe ZOOM

Grupă în formare

Durată ore: 36 ore
Număr locuri: Maxim 25

PREȚ

Lei880 Lei 750
  •  
Reducere

Structură curs

Prezentare Video

Cursul de JavaScript pentru începători se adresează pentru oricine este interesat să învețe cum să dezvolte site-uri web dinamice, interactive și aplicații web.

După finalizarea acestui curs, vă puteți aștepta să obțineți mai multe abilități care sunt fundamentale pentru a lucra cu JavaScript și pentru a construi aplicații web interactive.

Întrebări frecvente

Cursul de JavaScript pentru începători se adresează pentru oricine este interesat să învețe cum să dezvolte site-uri web dinamice, interactive și aplicații web. Indiferent dacă sunteți un începător complet fără experiență anterioară de programare sau aveți o anumită experiență cu alte limbaje de programare, acest curs este conceput pentru a vă oferi o bază solidă în JavaScript.

Dacă sunteți un designer web care dorește să adauge interactivitate și conținut dinamic site-urilor dvs. web, acest curs vă va învăța elementele de bază despre JavaScript pe care trebuie să le cunoașteți. Dacă sunteți un dezvoltator back-end care dorește să învețe dezvoltarea web front-end, acest curs vă va prezenta elementele fundamentale ale HTML, CSS și JavaScript. Cursul este potrivit și pentru studenții și entuziaștii care sunt interesați de programare și doresc să învețe un limbaj utilizat pe scară largă precum JavaScript.

De asemenea, antreprenorii și proprietarii de afaceri pot beneficia de cursul de JavaScript pentru a-și crea și gestiona site-urile web sau aplicațiile web, adăugând interactivitate prezenței lor online și comunicând eficient cu dezvoltatorii web și echipele tehnice.Pe scurt, acest curs este potrivit pentru oricine dorește să învețe cum să scrie cod JavaScript și să-l aplice pentru a crea pagini web interactive și dinamice și aplicații web. În cele din urmă, oricine este în măsură să aloce timpul și efortul necesar pentru a finaliza cursul poate să beneficieze pe deplin de acesta. Să înveți un limbaj de programare necesită practică și efort consecvent și este important să aloci suficient timp pentru a lucra la exerciții și proiecte pentru a obține o înțelegere aprofundată a materialului.

Cursul de JavaScript pentru începători NU se adresează pentru persoanele care au dobândit deja competențe în JavaScript sau programare și caută subiecte mai avansate.
În plus, persoanele care nu sunt confortabile cu elementele de bază ale utilizării computerului și gestionării fișierelor pot considera acest curs prea provocator.
De asemenea, persoanele care doresc să învețe programarea pe partea de server sau dezvoltarea backend pot considera acest curs prea limitat ca sferă, deoarece se concentrează în primul rând pe dezvoltarea web pe partea client. În cele din urmă, oricine NU este în măsură să aloce timpul și efortul necesar pentru a finaliza cursul poate să nu beneficieze pe deplin de acesta. Să înveți un limbaj de programare necesită practică și efort consecvent și este important să aloci suficient timp pentru a lucra la exerciții și proiecte pentru a obține o înțelegere aprofundată a materialului.

Da, după finalizarea cursului se primește diplomă de participare în format electronic.

Plata se poate doar online prin card de debit sau card de credit pentru varianta de achiziție în rate.

Trainer Curs -Radu Răduț

Bună, numele meu este Radu și sunt încântat să fiu trainer în cardul cursului de JavaScript pentru începători.

În prezent lucrez ca application developer la IBM, unde am reușit să acumulez o vastă experiență în cadrul unor proiecte complexe. Pe partea de front-end, am experiență cu următoarele framework-uri cum ar fi React, React Native și Angular. Pe zona de back-end am expertiză în Node.js și gestionarea bazelor de date noSQL cum ar fi MongoDB și CosmosDB.

Experiența mea în dezvoltarea UI-UX pentru aplicații web adaugă un nivel suplimentar de valoare cursului și cred că joacă un rol crucial în alcătuirea proiectelor de succes. Ca urmare, voi împărtăși sfaturi despre cum să implementezi anumite practici pentru a crea o experiență intuitivă și un aspect vizual plăcut pentru utilizator. Îmi place să rămân la curent cu cele mai recente tendințe și cele mai bune practici din industrie. Întotdeauna caut modalități noi și inovatoare de a-mi îmbunătăți abilitățile și de a oferi cele mai bune soluții posibile clienților mei.

Ca trainer, mă descriu răbdător și susținător. Înțeleg că învățarea unui limbaj de programare nou poate fi o provocare, în special pentru începători, așa că mă străduiesc să creez un mediu de învățare primitor și sigur. Scopul meu este să creez o atmosferă optimă în care toată lumea se simte confortabil să pună întrebări și să participe activ la discuții.

Trainer - Radu Raduț - Max Mentor

Radu Răduț- Trainer

S-ar putea să te intereseze…
Shopping Cart
  • Your cart is empty.
Scroll to Top