Curs - Lucrul în echipă

Succesul unui lider depinde de cât de bine știe să gestioneze o echipă pentru a livra rezultate.

Preț: 800 Lei

Durată curs: 12h

ONLINE LIVE

Descriere generală a cursului

Oamenii sunt ființe sociale, au nevoie de interacțiuni și au nevoie să simtă că aparțin. Acest lucru ne face să funcționăm mai bine, să avem rezultate mai bune și să fim fericiți.

Așadar, lucrul în echipă este esențial, indiferent că vorbim despre viața personală sau cea profesională.

În viața personală, putem spune că familia este echipa noastră sau prietenii apropiați. În viața profesională, cu siguranță facem parte dintr-o echipă sau suntem liderul unei echipe.

Uneori poate fi dificil să te adaptezi, să lucrezi împreună cu alte persoane sau să găsești lucruri și valori comune; însă odată ce reușești să depășești aceste provocări, este un sentiment minunat de apartenență și de susținere, un sentiment esențial pentru fiecare dintre noi.

Succesul unui lider depinde de cât de bine știe să gestioneze o echipă pentru a livra rezultate.

Succesul unui membru al echipei depinde foarte mult și de cât de bine funcționează în acea echipă.

Dacă vrei să fii un lider mai bun și să formezi echipe performante și de succes, sau dacă ești parte a unei echipe și îți dorești să ai o contribuție satisfăcătoare la nivel profesional și personal, atunci acest curs este pentru tine.

De mai bine de 12 ani lucrez în diferite echipe și de 4 ani formez echipe de succes pentru livrarea de proiecte.

În acest curs vei învăța care sunt elementele principale pentru a atinge succesul în echipă.

1. Introducere și valorile personale: Oamenii sunt ființe sociale, care aspiră la conexiune și apartenență. Astfel, fiecare dintre noi are nevoie să simtă că aparține și că contribuie activ în comunitățile din care face parte. În acest curs, primul pas în călătoria noastră îl reprezintă identificarea valorilor proprii. Cunoașterea de sine și înțelegerea valorilor noastre individuale sunt esențiale pentru a ne integra cu succes în orice echipă.

2. Construirea și funcționarea echipei: În viața personală și profesională, echipa joacă un rol pivot. Cursanții vor învăța noțiuni fundamentale despre formarea unei echipe. Acesta nu este doar un proces de adunare a unui grup de oameni, ci un exercițiu de creare a unui colectiv performant cu roluri bine definite. Vom explora, de asemenea, cum funcționează eficient în cadrul unei echipe, abordând aspectele cheie ale colaborării și coeziunii.

3. Feedback-ul – instrumentul creșterii: Pentru ca o echipă să evolueze și să se dezvolte, comunicarea este esențială. Vom dedica o secțiune întreagă despre cum să oferim și să primim feedback. Acesta este un instrument puternic, care, folosit corect, poate crește încrederea, performanța și poate ajuta la identificarea oportunităților de îmbunătățire.

4. Gestionarea și rezolvarea conflictelor: Conflictele sunt inevitabile în orice echipă. Cu toate acestea, ele nu trebuie să devină piedici, ci oportunități de învățare. Cursanții vor descoperi metode de gestionare a conflictelor, astfel încât să transforme provocările în avantaje.

5. Lideri și membri – Rolurile în echipă: Fiecare membru al echipei joacă un rol crucial în atingerea succesului. În acest curs, vei descoperi nu doar cum să fii un membru valoros al echipei, ci și cum să gestionezi eficient o echipă. Succesul unui lider nu depinde doar de viziunea sa, ci și de capacitatea de a inspira, motiva și ghida echipa spre atingerea obiectivelor stabilite.

Trainer - Ioana Radulescu - Max Mentor

Ioana Rădulescu-Trainer

Senior Manager și Coach profesionist certificat de Federația Internațională de Coaching, cu peste 12 ani de experiență în leadership și lucrul cu oamenii, membru ICF, cu skilluri profesioniste și certificări.

Detalii Suplimentare

Cursul se desfășoară: Online Live pe ZOOM

Grupă în formare

Durată ore: 12 ore

Număr locuri: Maxim 15 persoane

PREȚ

Lei940 Lei 800
  •  
Reducere

Structură curs

Prezentare Video

Oamenii sunt ființe sociale, au nevoie de interacțiuni și au nevoie să simtă că aparțin. Acest lucru ne face să funcționăm mai bine, să avem rezultate mai bune și să fim fericiți.

Așadar, lucrul în echipă este esențial, indiferent că vorbim despre viața personală sau cea profesională.

Întrebări frecvente

● Oricărui lider/manager care trebuie să formeze echipe
● Oricărui lider care își dorește să transforme echipa sa într-una (și mai) performantă
● Oricărui specialist HR care trebuie să formeze sau să susțină formarea de echipe sau să asiste alți lideri în formarea de echipe
● Oricărui specialist HR care trebuie să susțină liderii în îmbunătățirea performanței echipelor
● Oricărui membru de echipă care își dorește să aibă o contribuție importantă și satisfăcătoare

● Persoanelor care nu sunt interesate de beneficiile lucrului în echipă

Da, după finalizarea cursului se primește diplomă de participare în format electronic.

Plata se poate doar online prin card de debit sau card de credit pentru varianta de achiziție în rate.

Trainer Curs - Ioana Rădulescu

Ioana este Senior Manager și Coach profesionist certificat de Federația Internațională de Coaching, cu peste 12 ani de experiență în leadership și lucrul cu oamenii, membru ICF, cu skilluri profesioniste și certificări.

● Mindset Coach pentru Lideri, Owner și Fondator Ioana Rădulescu Coaching & Evolution
● Senior Manager of Agile Program Management la Tremend Software Consulting, companie Publicis Sapient Formări de coaching:
● Coaching (ICF certified)
● Leadership Coaching
● Team & Group Coaching
● Career Coaching

Certificări de Management și Project Management:

● PSM1
● PSPO1
● SAFe Agilist Oferă servicii de coaching pentru:
● Leadership
● Ajustarea mentalității
● Carieră
● Dezvoltare personală Valori personale și profesionale:
● Onestitate
● Respect pentru oameni
● Etică și profesionalism
● Evoluție și dezvoltare

Trainer - Ioana Radulescu - Max Mentor

Ioana Rădulescu - Trainer

S-ar putea să te intereseze…

Shopping Cart
  • Your cart is empty.
Scroll to Top