Curs - SEO Editorial

Cursul de SEO Editorial are în vedere înțelegerea modului în care poți optimiza conținutul pentru motoarele de căutare.

Preț: 1,500 Lei

Durată curs:12 h

LIVE ONLINE

Descriere generală a cursului

Cursul de SEO Editorial are în vedere înțelegerea modului în care poți optimiza conținutul pentru motoarele de căutare.

Într-o lume în care foarte multe businessuri funcționează online, scopul fiecărei prezențe online, fie că e vorba de o companie media, de una de retail, de o activitate de freelancer, de una din zona HORECA, samd, este acela de a atrage cât mai mulți oameni care să ia contact cu brandul propriu și cu conținutul oferit de acel brand.

Cursul va explica în ce mod ajunge un user de internet să ia contact cu ceea ce oferă un site și cum putem face, în calitate de creatori de conținut editorial, ca ceea ce scriem noi să aibă șanse mărite de a fi între primele rezultate ale motoarelor de căutare.

Cursul vine cu înțelegerea modului în care oamenii fac căutari pe internet, reguli de bază pentru a optimiza textele și imaginile, cu tips&tricks pentru a scrie texte într-un mod eficient pentru motoarele de căutare dar și user friendly pentru cei cărora te adresezi.

Vei afla ce sunt, la ce folosesc și cum utilizezi cuvintele cheie, tag-urile, titlurile, cuprinsul, linkurile, descrierea pozelor, metadescrierea SEO.

Vei afla ce elemente pot face diferența între poziția 1 pe Google și anonimatul paginii 2.

Vei putea pune întrebări pe orice teme ce țin de editorial și optimizare, pentru a avea o imagine limpede a ceea ce poți face în zona optimizarii conținutului editorial.

Vei vedea ca SEO nu este capăt de linie pentru creativitate, ci că de fapt te ajută să răspunzi nevoilor oamenilor, aducând beneficii conținutului gazduit de un site optimizat.

Ce competente vei dobandi dupa terminarea cursului?

Cursul de SEO Editorial te va face să înțelegi cum se formeaza traficul unui site, care este diferența dintre tipurile de trafic și de ce traficul din Search este cel mai râvnit.

Cursul o să îți explice care este modul în care oamenii caută informații pe internet și cum să creezi conținut care să răspundă nevilor acestora. Cum caută, când caută, de ce caută.

Cursul de SEO Editorial te va face să înțelegi ce elemente îți pot ajuta conținutul să fie între primele rezultate în Google pe o anumită căutare. Vei știi cum să alegi un topic pe care să scrii, cum să abordezi scrierea lui (tonul), cum să structurezi materialul astfel încât să includa elemente ce ajută la optimizare pentru motoarele de căutare.

Vei putea spune la un interviu de angajare că ai noțiuni de bază de optimizare a conținutului editorial pentru motoarele de căutare. Vei sti cum structurezi un material, cum să ii pui linkuri, cum să dai un titlu.

Nu vei încurca tagurile cu cuvintele cheie si vei sti la ce folosesc fiecare.

Vei putea să scrii articole interconectate între ele prin linkuri, linkuri pe care vei sti cum să le pui într-un text astfel încat să ții userii cât mai mult timp în site-ul pe care scrii conținut.

Vei putea spune că stii să scrii pentru nevoia de informare a publicului, așadar în mod țintit, pe un anumit topic.

Vei putea folosi cunoștințele dobândite ca factor de diferențiere între tine si un alt candidat la un job de content writing.

Vei putea folosi cunoștințele dobăndite la acest curs ca atu în a câștiga mai mulți bani din content writing.

Trainer - Ciprian Voiculescu - Max Mentor

Ciprian Voiculescu - Trainer

Sunt Ciprian Voiculescu, Coordonator SEO Editorial pentru Ringier România (Libertatea, GSP, Unica, Viva, Elle, Libertateapentrufemei, Avantaje).

Detalii Suplimentare

Cursul se desfășoară: Live Online pe ZOOM

Grupă în formare

Durată ore: 12 ore

Număr locuri: Maxim 12 persoane

PREȚ

Lei1760 Lei 1500
  •  
Reducere

Structură curs

Prezentare Video

Cursul de SEO Editorial are în vedere înțelegerea modului în care poți optimiza conținutul pentru motoarele de căutare.

Într-o lume în care foarte multe businessuri funcționează online, scopul fiecărei prezențe online, fie că e vorba de o companie media, de una de retail, de o activitate de freelancer, de una din zona HORECA, samd, este acela de a atrage cât mai mulți oameni care să ia contact cu brandul propriu și cu conținutul oferit de acel brand.

Întrebări frecvente

  • Cursul de SEO Editorial se adresează celor care vor să învețe. Celor care scriu sau vor să scrie conținut pentru site-uri, fie că este vorba de un jurnalist ce scrie știri, reportaje, opinie sau investigație ori un tânăr la început de carieră ce doreste să aibă un atu atunci când candidează pentru un job în domeniu.
  • Cursul vine ca o manusă celor care vor să facă o carieră din content writing, pentru ei sau pentru terțe site-uri.
  • Dacă ți-a plăcut să scrii, acum o poți face mai eficient. Nu uita că omul „cumpără” ce poate găsi, niciodata ceva ce nu ajunge la cunoștința sa. Dacă ceea ce scrii tu nu este optimizat, talentul, pasiunea, munca și timpul tău pot să fie în van.
  • Cursul te poate ajuta și în cazul în care vrei să îți promovezi imaginea, brandul sau un business, oferindu-ți informații ce te vor face să înțelegi comportamentul oamenilor atunci când caută ceva pe Google.
  • Cursul de SEO Editorial nu se adresează celor care vor să aprofundeze noțiuni de SEO Tehnic. Din acest curs nu veți aprofunda noțiuni despre optimizarea funcțiilor site-urilor pentru motoarele de căutare.
  • Cursul de SEO Editorial nu este pentru cei care nu sunt curioși și dornici să își dezvolte abilitățile de creatori de conținut editorial. Dacă nu ești pasionat de scris, acest curs îți va prinde bine pentru cultura generală, dar nu te va face un creator de conținut talentat.

 Da, după finalizarea cursului se primește diplomă de participare în format electronic.

Plata se poate doar online prin card de debit sau card de credit pentru varianta de achiziție în rate.

Trainer Curs - Ciprian Voiculescu

Sunt Ciprian Voiculescu, Coordonator SEO Editorial pentru Ringier România (Libertatea, GSP, Unica, Viva, Elle, Libertateapentrufemei, Avantaje).

Briliant în scris, genial în copywriting, am întotdeauna planul B, îmi place să am temele făcute, am prea mult umor și uneori sunt arogant.Sunt persuasiv și elocvent. Am experiență în recrutare, în a „citi” oamenii și comportamentul lor, știu să structurez, să organizez, să decid.

Alegând să îmi transpun curiozitatea într-un job, am intrat în 2005 în presa scrisă, parcurgând toate etapele de la reporter de teren și investigații, până la redactor sef.

Am facut apoi pasul în coordonarea unor site-uri (news, entertainment, platformă video), iar pentru moment coordonez și ofer consultanță editorială cu componentă SEO, pentru că mă pricep să ofer publicului informația de care are nevoie, îmbinând nevoia de trafic organic cu un mod agreabil de a te adresa userului.

Dupa 18 ani de presă, scrisă și online, pot ajuta creatorii de conținut să ofere userilor experiența de care au nevoie, într-un mod friendly. Știu să trainuiesc, să explic, să decid,

Susțin periodic traininguri de SEO Editorial, adaptate noutăților din domeniu, Fac screening pe trendurile de căutare și ofer consultanță în zona de news pentru proiectele interne.

Știu să îmbin regulile cu creativitatea, mă motivează rezultatele și banii.Îmi plac timpii respectați și oamenii de cuvânt.

Am urmat liceul militar, Facultatea de Drept și am o vastă experiență în lucrul direct cu oamenii, de la interviuri jurnalistice la recrutare.Cochetez cu stand-up-ul amator, îmi place să gatesc și am un umor uneori caustic. În rest, caut să fac bine și să nu judec oamenii.

Trainer - Ciprian Voiculescu - Max Mentor

Ciprian Voiculescu - Trainer

S-ar putea să te intereseze…
Shopping Cart
  • Your cart is empty.
Scroll to Top