Curs - Tehnici Avansate în Vânzări - Modul Avansați

Pentru profesioniștii în vânzări dornici de excelență, modulul „Tehnici Avansate în Vânzări” oferă metodele și abordările esențiale pentru a depăși standardele obișnuite și a atinge performanțe remarcabile.

Preț: 1000 Lei

Durată curs: 6 h

București

Descriere generală a cursului

Modulul „Tehnici Avansate în Vânzări” este conceput pentru profesioniștii cu experiență în vânzări care doresc să-și perfecționeze abilitățile și să-și amplifice performanțele.

Acest modul se adâncește în strategii și metodologii avansate de vânzare, oferind participanților instrumentele necesare pentru a depăși provocările și a atinge rezultate excepționale. Printre subiectele tratate se numără: vânzarea consultativă, elaborarea propunerii de valoare, abordarea obiecțiilor, tehnici de negociere și gestionarea strategică a conturilor.

În cadrul modulului, participanții vor lua parte la ateliere interactive, discuții de grup și simulări bazate pe situații reale, pentru a-și pune în practică și a-și rafina competențele. În plus, vor descoperi cum să utilizeze tehnologia și analiza datelor în vederea optimizării proceselor de vânzare și stimulării creșterii veniturilor.

În era digitală de astăzi, vânzările nu mai sunt doar despre interacțiuni față în față sau apeluri telefonice. Este o artă care combină psihologia, strategia și inovația tehnologică. Modulul – Tehnici Avansate în Vânzări, recunoaște această dinamică în continuă schimbare și oferă participanților o perspectivă modernă asupra vânzărilor.

Profesionistul în vânzări de astăzi trebuie să fie nu doar un comunicator eficient, ci și un analist, un consultant și un vizionar. Astfel, formarea oferită în acest modul se concentrează pe a echilibra competențele tradiționale cu nevoile emergente ale pieței. Prin integrarea tehnologiei și a analizei datelor, participanții sunt învățați să anticipeze tendințele, să identifice oportunitățile și să reacționeze cu rapiditate la schimbările comportamentului consumatorilor.

Totodată, rolul relațiilor în vânzări nu poate fi subestimat. Într-o lume suprasaturată de informații și opțiuni, crearea și menținerea unor legături autentice cu clienții pot fi factorul decisiv. Modulul nu doar că tratează tehnicile de construire a acestor legături, dar abordează și importanța empatiei, înțelegerea nevoilor clientului și furnizarea de soluții care adaugă valoare reală vieților lor.

 Competențe dobândite în urma cursului:

Participanții vor dobândi următoarele șase competențe cheie în domeniul vânzărilor:

  1. Abilități de Negociere Avansate: Participanții vor învăța tehnici avansate de negociere, cum ar fi strategiile de argumentare, tactici pentru gestionarea negocierilor dificile și identificarea soluțiilor win-win. Această competență le va permite să obțină acorduri avantajoase și să mențină relații comerciale solide.
  2. Gestionarea Ciclului de Vânzare Complex: Participanții vor învăța cum să gestioneze ciclurile de vânzare mai complexe, care implică multiple etape și decizii. Această competență este esențială pentru a naviga cu succes prin tranzacții și procese de vânzare mai intricate.
  3. Personalizarea Ofertei: Prin înțelegerea nevoilor unice ale clienților, participanții vor dezvolta abilități de personalizare a ofertelor și de adaptare a strategiilor de vânzare la cerințele specifice ale fiecărui client. Această competență îi va diferenția în piață și le va spori succesul în vânzări.
  4. Managementul Relațiilor cu Clienții: Participanții vor învăța tehnici avansate de gestionare a relațiilor cu clienții, cum ar fi construirea relațiilor pe termen lung, gestionarea plângerilor și fidelizarea clienților. Această competență îi va ajuta să își păstreze clienții și să dezvolte afaceri repetitive.
  5. Prezentarea și Demonstrarea Produselor: Prin dezvoltarea abilităților de prezentare și demonstrație a produselor, participanții vor putea comunica cu încredere beneficiile și caracteristicile produselor către clienți. Această competență le va spori persuasiunea și va facilita procesul de luare a deciziilor de cumpărare.
  6. Gestionarea Obiecțiilor Avansate: Participanții vor învăța tehnici avansate pentru a gestiona obiecțiile complexe și a aborda preocupările mai profunde ale clienților. Această competență le va permite să convertească obiecțiile în oportunități de vânzare și să avanseze în tranzacții.
Trainer Iulian Ungureanu - Max Mentor

Iulian Ungureanu - Trainer

Sunt Iulian, expert în domeniul vânzărilor, Sales Trainer, Sales Coach și Transformational Coach cu o experiență de peste 7 ani în industrie.

Detalii Suplimentare

Cursul se desfășoară la sediul Max Mentor din Str. Progresului 134-138, Sector 5, București

Grupă în formare

Durată ore: 6 ore

Număr locuri: Maxim 14  persoane

PREȚ

Lei1250 Lei 1000
  •  
Reducere

Structură curs

Prezentare Video

Modulul „Tehnici Avansate în Vânzări” este conceput pentru profesioniștii cu experiență în vânzări care doresc să-și perfecționeze abilitățile și să-și amplifice performanțele.

Acest modul se adâncește în strategii și metodologii avansate de vânzare, oferind participanților instrumentele necesare pentru a depăși provocările și a atinge rezultate excepționale. Printre subiectele tratate se numără: vânzarea consultativă, elaborarea propunerii de valoare, abordarea obiecțiilor, tehnici de negociere și gestionarea strategică a conturilor.

Întrebări frecvente

  • Cursul este adaptat pentru profesioniștii în vânzări cu experiență care doresc să-și îmbunătățească abilitățile și să-și ridice performanța la un nivel superior. Este potrivit pentru reprezentanții de vânzări care au o înțelegere solidă a fundamentelor vânzărilor și doresc să-și extindă cunoștințele și abilitățile. Acest modul este relevant și pentru managerii de vânzări, managerii de conturi sau profesioniștii cu roluri de interacțiune directă cu clienții, care sunt responsabili de procese de vânzare complexe și gestionarea strategică a conturilor.

  • Roluri de vânzări specializate: Anumite roluri de vânzări necesită cunoștințe sau abilități specializate care depășesc sfera acestei formări generale în vânzări. De exemplu, industrii cu reglementări specifice, poziții de vânzări tehnice sau vânzări în nișă ar putea necesita programe de formare personalizate pentru a aborda cerințele lor unice.

Da, după finalizarea cursului se primește diplomă de participare în format electronic.

Plata se poate doar online prin card de debit sau card de credit pentru varianta de achiziție în rate.

Trainer Curs - Iulian Ungureanu

Sunt Iulian, expert în domeniul vânzărilor, Sales Trainer, Sales Coach și Transformational Coach cu o experiență de peste 7 ani în industrie. De-a lungul carierei mele, am lucrat cu multe companii multinaționale, agenți de vânzări, manageri și directori de vânzări, contribuind la dezvoltarea strategiilor și campaniilor de vânzări și implicându-mă în strategii de învățare și dezvoltare.

Ca Sales Trainer, dezvolt și ofer programe personalizate de formare care îi echipează pe profesioniștii din vânzări cu abilitățile și cunoștințele necesare pentru a încheia tranzacții cu succes, stăpâni gestionarea obiecțiilor și construi relații solide cu clienții. Prin strategiile și tehnicile practice pe care le predau, stimulez excelența în vânzări și îmbunătățesc performanța generală a echipei.

În calitate de Sales Coach, lucrez îndeaproape cu profesioniștii din vânzări, oferindu-le sesiuni personalizate de coaching pentru a identifica punctele lor forte și zonele în care pot să se perfecționeze. Îi ghid în dezvoltarea de strategii eficiente de vânzări, îi ajut să-și perfecționeze discursul și să depășească obstacolele întâmpinate. Prin feedback și suport continuu, îi inspir să-și atingă întregul potențial și să-și depășească obiectivele în vânzări.

De asemenea, în calitate de Transformational Coach, recunosc că succesul în vânzări depinde de mentalitate și creștere personală. Ghidând indivizii într-o călătorie de autodescoperire, îi ajut să-și exploreze potențialul interior, să depășească convingerile limitative și să dezvolte o mentalitate de învingător. Îi încurajez să-și dezvolte încrederea în sine, reziliența și pasiunea pentru îmbunătățirea continuă.

Trainer Iulian Ungureanu - Max Mentor

Iulian Ungureanu - Trainer

S-ar putea să te intereseze…

Shopping Cart
  • Your cart is empty.
Scroll to Top