Curs - Tehnici de bază în Vânzări - Modul Începători

Dediat celor ce aspiră la excelență în vânzări, modulul „Tehnici de bază în Vânzări” oferă fundamentul esențial pentru succes.

Preț: 750 Lei

Durată curs: 6 h

București

Descriere generală a cursului

Modulul „Tehnici de bază în Vânzări” este conceput pentru a oferi participanților o bază solidă în principiile și tehnicile de vânzare.

Acest modul este ideal pentru persoanele care sunt noi în domeniul vânzărilor sau pentru cei care doresc să-și reîmprospăteze cunoștințele de bază. Participanții vor învăța elementele cheie ale procesului de vânzare, inclusiv prospectarea, calificarea potențialilor clienți, comunicarea eficientă și încheierea tranzacțiilor.

Vor obține, de asemenea, înțelegerea psihologiei clienților și a modului de construire și menținere a relațiilor solide cu aceștia. Prin prezentări interactive, studii de caz și exerciții de rol-play, participanții vor dezvolta abilități și strategii esențiale pentru a avea succes în vânzări.

Într-o eră în care relațiile cu clienții sunt mai importante ca niciodată, abordarea adecvată în vânzări poate face diferența între un succes răsunător și un eșec neplăcut. Cursul –Tehnici de bază în Vânzări, nu numai că echipează participanții cu instrumentele necesare pentru a naviga cu încredere în lumea vânzărilor, ci și îi pregătește să facă față provocărilor neașteptate pe care le pot întâlni.

Fiecare sesiune a modulului este gândită astfel încât să inspire și să motiveze. Participanții nu doar că își vor îmbunătăți abilitățile tehnice, dar vor și înțelege mai bine dinamica interpersonală care stă la baza fiecărei tranzacții de succes.

Ei vor descoperi că, de multe ori, cunoașterea produsului și tehnicile de vânzare sunt doar jumătate din ecuație, iar cealaltă jumătate o reprezintă înțelegerea și conectarea cu clienții. Pentru companii, investiția în formarea echipei lor de vânzări prin intermediul acestui modul se poate dovedi a fi o alegere de neprețuit. Într-o piață competitivă, având o echipă bine pregătită și adaptabilă este esențial.

Competente dobândite in urma cursului:

Participanții vor dobândi următoarele șase competențe esențiale în domeniul vânzărilor:

  1. Abilități de Comunicare Eficientă: Participanții vor dezvolta abilități solide de comunicare, inclusiv ascultare activă, exprimare clară și utilizarea limbajului verbal și nonverbal adecvat. Aceste competențe îi vor ajuta să interacționeze cu clienții în mod eficient și să înțeleagă nevoile lor.
  2. Stăpânirea Procesului de Vânzări: Participanții vor învăța procesul de vânzări pas cu pas, de la identificarea potențialilor clienți până la încheierea tranzacției. Această competență îi va ajuta să aibă o abordare sistematică și structurată în activitățile lor de vânzări.
  3. Gestionarea Obiecțiilor: Prin învățarea tehnicilor eficiente de gestionare a obiecțiilor, participanții vor deveni mai încrezători în abordarea și depășirea preocupărilor clienților, transformându-le în oportunități de vânzare.
  4. Construirea Relațiilor cu Clienții: Participanții vor dezvolta abilități esențiale pentru a construi relații solide cu clienții. Înțelegerea importanței încrederii și credibilității în relația cu clienții va consolida loialitatea și va aduce rezultate de vânzări pe termen lung.
  5. Tehnici de Închidere a Tranzacțiilor: Participanții vor explora diverse tehnici de închidere și vor învăța momentele potrivite pentru a le aplica. Această competență îi va ajuta să finalizeze cu succes tranzacțiile și să obțină rezultate tangibile.
  6. Conștientizarea Eticii și Integrității în Vânzări: Participanții vor înțelege importanța practicilor etice în vânzări și vor dezvolta o conștientizare a integrității în relațiile cu clienții. Această competență este esențială pentru a construi o reputație de încredere și de înaltă calitate în vânzări.

 

Trainer Iulian Ungureanu - Max Mentor

Iulian Ungureanu - Trainer

Sunt Iulian, expert în domeniul vânzărilor, Sales Trainer, Sales Coach și Transformational Coach cu o experiență de peste 7 ani în industrie.

Detalii Suplimentare

Cursul se desfășoară la sediul Max Mentor din Str. Progresului 134-138, Sector 5, București

Grupă în formare

Durată ore: 6 ore

Număr locuri: Maxim 14  persoane

PREȚ

Lei880 Lei 750
  •  
Reducere

Structură curs

Prezentare Video

Modulul „Tehnici de bază în Vânzări” este conceput pentru a oferi participanților o bază solidă în principiile și tehnicile de vânzare.

Acest modul este ideal pentru persoanele care sunt noi în domeniul vânzărilor sau pentru cei care doresc să-și reîmprospăteze cunoștințele de bază. Participanții vor învăța elementele cheie ale procesului de vânzare, inclusiv prospectarea, calificarea potențialilor clienți, comunicarea eficientă și încheierea tranzacțiilor.

Întrebări frecvente

  • Cursul se adresează în primul rând persoanelor care sunt noi în domeniul vânzărilor sau care au experiență limitată în acest domeniu. Este conceput pentru a oferi o bază solidă în principiile și tehnicile de vânzare. Acest modul poate fi benefic pentru reprezentanții de vânzări, profesioniștii în vânzări la început de carieră, personalul din departamentul de servicii clienți care fac tranziția către roluri în vânzări sau oricine dorește să dezvolte o înțelegere solidă a aspectelor de bază ale vânzărilor.

Profesioniști non-vânzări: Chiar dacă responsabilitățile de serviciu ale unor persoane nu implică vânzări sau acestea nu sunt interesate să urmeze o carieră în vânzări, această formare s-ar putea să nu se potrivească direct nevoilor lor. Ei s-ar putea orienta mai mult spre programe de formare care sunt legate de funcțiile specifice ale postului lor.

Executivi sau lideri seniori: Executivii sau liderii seniori care nu sunt direct implicați în operațiunile de vânzări s-ar putea să nu aibă nevoie de această formare. Prioritatea lor poate fi planificarea strategică, gestionarea generală a afacerii sau alte arii care nu se leagă direct de activitățile zilnice de vânzări.

Da, după finalizarea cursului se primește diplomă de participare în format electronic.

Plata se poate doar online prin card de debit sau card de credit pentru varianta de achiziție în rate.

Trainer Curs - Iulian Ungureanu

Sunt Iulian, expert în domeniul vânzărilor, Sales Trainer, Sales Coach și Transformational Coach cu o experiență de peste 7 ani în industrie. De-a lungul carierei mele, am lucrat cu multe companii multinaționale, agenți de vânzări, manageri și directori de vânzări, contribuind la dezvoltarea strategiilor și campaniilor de vânzări și implicându-mă în strategii de învățare și dezvoltare.

Ca Sales Trainer, dezvolt și ofer programe personalizate de formare care îi echipează pe profesioniștii din vânzări cu abilitățile și cunoștințele necesare pentru a încheia tranzacții cu succes, stăpâni gestionarea obiecțiilor și construi relații solide cu clienții. Prin strategiile și tehnicile practice pe care le predau, stimulez excelența în vânzări și îmbunătățesc performanța generală a echipei.

În calitate de Sales Coach, lucrez îndeaproape cu profesioniștii din vânzări, oferindu-le sesiuni personalizate de coaching pentru a identifica punctele lor forte și zonele în care pot să se perfecționeze. Îi ghid în dezvoltarea de strategii eficiente de vânzări, îi ajut să-și perfecționeze discursul și să depășească obstacolele întâmpinate. Prin feedback și suport continuu, îi inspir să-și atingă întregul potențial și să-și depășească obiectivele în vânzări.

De asemenea, în calitate de Transformational Coach, recunosc că succesul în vânzări depinde de mentalitate și creștere personală. Ghidând indivizii într-o călătorie de autodescoperire, îi ajut să-și exploreze potențialul interior, să depășească convingerile limitative și să dezvolte o mentalitate de învingător. Îi încurajez să-și dezvolte încrederea în sine, reziliența și pasiunea pentru îmbunătățirea continuă.

Trainer Iulian Ungureanu - Max Mentor

Iulian Ungureanu - Trainer

S-ar putea să te intereseze…

Shopping Cart
  • Your cart is empty.
Scroll to Top