Curs - Visare Lucidă

Visarea lucidă este o metodă naturală cu ajutorul căruia putem deveni mai sănătoși și mai fericiți tocmai pentru că o putem folosi în timp ce dormim. Nu costă niciun ban și nu consumă timp.

Preț: 500 Lei

Durată curs: 16h

LIVE ONLINE

Descriere generală a cursului

Toți visăm în fiecare noapte. De cele mai multe ori, visele sunt ignorate sau considerate nesemnificative, iar pe multe dintre ele nici nu le mai aducem aminte. Totuși, dacă le acordăm atenție, visele pot deveni unul dintre cei mai buni prieteni ai noștri, un aliat care te ajută să ai o viață mai sănătoasă și mai fericită. Este un prieten dispus să îți asculte problemele și chiar să-ți ofere sfaturi înțelepte, indiferent de ora din noapte.

Marea majoritate dintre noi petrecem între un sfert și o treime din durata unei zile dormind. A îți aminti visele și a lucra cu ele în starea de veghe reprezintă un pas important către o viață trăită conștient, conectându-te cu partea ta interioară cea mai profundă.

Visarea lucidă este primul pas pe care îl poți face spre a accesa inconștientul tău. Atunci când ești prezent și conștient în timpul somnului, de fapt, mărești durata în care experimentezi starea de prezență.

Practicarea visării lucide nu necesită un efort deosebit, însă aceasta poate fi o sursă de îmbogățire personală, permițându-ți să trăiești experiențe vindecătoare profunde. Experiențe minunate te așteaptă în fiecare noapte, indiferent de aptitudinile tale în starea de veghe. Visând lucid, poți îmbunătăți și îmbogăți viața ta la toate nivelurile: emoțional, fizic, spiritual și social.

Visele ne pot ajuta să ne vindecăm, contribuind la ameliorarea stării psihice și la eliberarea emoțiilor negative. De asemenea, ne ajută să facem pași spre integrarea acestora. Ele reprezintă acea parte din noi cu care trebuie să ne conectăm pentru a înțelege cine suntem cu adevărat și de ce suntem aici.

Visele pot fi instrumente care ne ajută să ne creăm viața ideală, să ne realizăm potențialul și să devenim persoana pe care dorim cu adevărat să o fim. Sunt daruri care pot induce stări de bine, ne pot ajuta să înțelegem problemele cu care ne confruntăm și să găsim soluții creative. Visele contribuie la integrarea traumelor și la rezolvarea problemelor emoționale, așa cum indică numeroase studii realizate pe persoane cu tulburări de stres posttraumatic.

Lucrul și joaca cu visele noastre ne pot duce spre o viață mai împlinită.

Module incluse:

Modulul I
Pregătirea pentru Visarea Lucidă

 • Jurnalul Viselor Lucide
 • Creierul și mintea în timpul somnului
 • Visele

Modulul II
Tehnici pentru reamintirea viselor

 • Identificarea semnelor visării
 • Tehnici de relaxare și de reîntoarcere la somn

Modulul III
Cum să te trezești în lumea viselor

 • Metode pentru dezvoltarea stării de prezență în vis

Modulul IV

 • Cum să intri treaz în lumea viselor
 • Metode pentru a adormi în stare de prezență

Modulul V
Cum să construiești un vis

Modulul VI
Principiile și practicarea Visării Lucide

 • Aplicații practice

Cursul se desfășoară exclusiv online, pe durata a 6 săptămâni. În fiecare întâlnire vom începe cu o parte teoretică, urmată de o secțiune practică. Am pregătit zeci de exerciții pe care să le experimentezi!

Pentru participare, ai nevoie de:

 • Un spațiu în care să nu fii deranjat
 • O salteluță de yoga
 • Echipament lejer pentru practică
 • Aplicația Zoom pe telefon, PC, Mac, laptop sau tabletă

Vei primi acces la înregistrările fiecărui modul, precum și la înregistrările în format MP3 ale practicilor de la finalul fiecărei lecții. Înainte de fiecare lecție, vei primi manualul specific modulului, inclusiv exercițiile, în format PDF.

Practica include o sesiune scurtă de relaxare și exercițiile prezentate în suportul scris (o parte sau chiar toate). Le vei putea accesa de pe dispozitivul tău ori de câte ori ai nevoie, oricând dorești, după finalizarea cursului.

Nu este necesar un nivel anterior de practică. Este esențială, însă, deschiderea, curiozitatea și dorința de a experimenta lucruri noi.

Bogdan Bănculescu- Trainer- Max Mentor

Bogdan Bănculescu - Trainer

Fost manager în bancă timp de peste 13 ani, în 2020 m-am îndreptat exclusiv în direcția pasiunilor mele: predarea de tehnici de respirație, de recăpătare a unui somn de calitate sau de depășire a limitelor.

Detalii Suplimentare

Cursul se desfășoară: Online Live pe ZOOM

Grupă în formare

Durată ore: 3 ore/ședință

Număr locuri: Maxim 100 de persoane

PREȚ

Lei590 Lei 500
 •  
Reducere

Structură curs

Prezentare Video

Toți visăm în fiecare noapte. De cele mai multe ori, visele sunt ignorate sau considerate nesemnificative, iar pe multe dintre ele nici nu le mai aducem aminte.

Totuși, dacă le acordăm atenție, visele pot deveni unul dintre cei mai buni prieteni ai noștri, un aliat care te ajută să ai o viață mai sănătoasă și mai fericită. Este un prieten dispus să îți asculte problemele și chiar să-ți ofere sfaturi înțelepte, indiferent de ora din noapte.

Întrebări frecvente

 • Antreprenorii care doresc să își definească/ construiască sau consolideze un brand personal, iar pentru asta au nevoie să înțeleagă mai bine ce conține și cum pot face asta;
 • Angajații din companii, în general în poziții de middle management și mai sus, care vor să își creeze un brand personal care să îi sprjine în carieră;
 • Ești în căutarea unor materiale de studiu referitoare la branding, fără a avea nici un interes pentru a pune în practică.
 • Cauți o scurtătură care să te facă milionar în Euro peste noapte.
 • Singurul tău factor de motivație este să faci bani, indiferent de cât de corecte sunt mijloacele prin care ajungi acolo.

Da, după finalizarea cursului se primește diplomă de participare în format electronic.

Plata se poate doar online prin card de debit sau card de credit pentru varianta de achiziție în rate.

Trainer Curs - Bogdan Bănculescu

Fost manager în bancă timp de peste 13 ani, în 2020 m-am îndreptat exclusiv în direcția pasiunilor mele: predarea de tehnici de respirație, de recăpătare a unui somn de calitate sau de depășire a limitelor.

Metodele mele pot fi aplicate și în cursuri sau ateliere online dar și în cursuri, ateliere sau tabere offline.

Sunt instructor certificat în mai multe metode de respirație: Wim Hof, Soma Breath, Yoga Breath etc. Predau Yoga Nidra – somnul conștient sau Milam – Yoga tibetană a Visului.

Sunt facilitator și organizator pentru tabere sau retrageri.

În urmă cu mai bine de 8 ani, în urma unei insomnii, am conștientizat diferența între ce făceam până atunci și unde ajunsesem făcând acelea și care erau nevoile mele reale.

Astfel, am început să studiez elemente de neuroștiință, fizică cuantică, fiziologie dar și din tao, yoga indiană sau tibetană. Începând din 2019 am interacționat cu mii de persoane ce doreau să își recapete o stare de sănătate mai bună adăugând metode naturale, trecute prin examenul timpului.

Bogdan Bănculescu- Trainer- Max Mentor
Bogdan Bănculescu - Trainer

S-ar putea să te intereseze…

Shopping Cart
 • Your cart is empty.
Scroll to Top