Masterclass - Fii lider în Vânzări

Dezvoltarea abilităților de leadership în vânzări este esențială pentru cei care doresc să se afirme ca adevărați lideri în acest domeniu dinamic. Masterclass – Fii lider în Vânzări este cheia pentru acei profesioniști care vizează excelența și conducerea eficientă a echipelor de vânzări.

Preț: 1500 Lei

Durată curs: 6 h

București

Descriere generală a cursului

Masterclass – Fii lider în Vânzări este conceput pentru profesioniștii cu performanțe ridicate în domeniul vânzărilor, care aspiră la poziții de leadership sau care deja ocupă astfel de roluri.

Acest modul este destinat managerilor de vânzări, liderilor de echipă, directorilor de vânzări sau celor cu experiență semnificativă în vânzări și care își doresc să-și perfecționeze abilitățile de leadership. Cursul se axează pe principii avansate de leadership în vânzări, strategii pentru maximizarea performanței echipei, stimularea creșterii veniturilor și atingerea obiectivelor organizaționale.

În lumea vânzărilor, diferența dintre un vânzător de succes și un lider autentic de vânzări poate fi subtilă, dar este definitorie. Un lider nu doar că realizează vânzări, ci inspiră și motivează echipa, oferind direcție, scop și o viziune clară. Acest masterclass pune un accent deosebit pe transformarea abilităților individuale în strategii de echipă, creând astfel un mediu unde fiecare membru poate excela și contribui la succesul colectiv.

Abordările tradiționale în vânzări sunt adesea axate pe tehnici și metode, însă liderii adevărați înțeleg că succesul pe termen lung vine și din capacitatea de a construi și menține relații solide atât în interiorul echipei, cât și cu clienții. Acest curs se apleacă asupra importanței inteligenței emoționale, a comunicării eficiente și a adaptabilității în fața schimbărilor, asigurând că participanții sunt pregătiți să navigheze prin provocările complexe ale lumii vânzărilor contemporane.

Competente dobândite in urma cursului:

Participanții vor dobândi următoarele șase competențe cheie în domeniul vânzărilor:

  1. Maestria Comunicării și Persuasiunii: Participanții vor dezvolta abilități avansate de comunicare și persuasiune, inclusiv tehnici de limbaj corporal, storytelling și utilizarea influenței psihologice pentru a câștiga încrederea și loialitatea clienților.
  2. Crearea Strategiilor de Vânzare Personalizate: Prin înțelegerea unui spectru mai amplu de tehnici de vânzare, participanții vor fi capabili să creeze strategii personalizate adaptate diferitelor tipuri de clienți și situații de vânzare.
  3. Stăpânirea Vânzărilor Cross-selling și Up-selling: Participanții vor învăța cum să recunoască oportunitățile de vânzare cross-selling și up-selling și cum să utilizeze aceste tehnici pentru a maximiza valoarea fiecărei tranzacții și a spori veniturile.
  4. Leadership în Vânzări: Participanții vor dezvolta abilități de leadership pentru a inspira și motiva echipele de vânzări, asumându-și un rol de conducere în atingerea obiectivelor de vânzări ale organizației.
  5. Adaptabilitate și Reziliență în Vânzări: Prin dezvoltarea abilităților de adaptare și reziliență, participanții vor fi pregătiți să facă față schimbărilor în piață și să depășească provocările din industria vânzărilor.
  6. Excelență în Serviciul Clienților: Participanții vor învăța să ofere un serviciu excepțional clienților, depășind așteptările și construind relații de lungă durată, care duc la recomandări și creșterea afacerii.
Trainer Iulian Ungureanu - Max Mentor

Iulian Ungureanu - Trainer

Sunt Iulian, expert în domeniul vânzărilor, Sales Trainer, Sales Coach și Transformational Coach cu o experiență de peste 7 ani în industrie.

Detalii Suplimentare

Cursul se desfășoară la sediul Max Mentor din Str. Progresului 134-138, Sector 5, București

Grupă în formare

Durată ore: 6 ore

Număr locuri: Maxim 14  persoane

PREȚ

Lei1765 Lei 1500
  •  
Reducere

Structură curs

Prezentare Video

Masterclass – Fii lider în Vânzări este conceput pentru profesioniștii cu performanțe ridicate în domeniul vânzărilor, care aspiră la poziții de leadership sau care deja ocupă astfel de roluri.

Acest modul este destinat managerilor de vânzări, liderilor de echipă, directorilor de vânzări sau celor cu experiență semnificativă în vânzări și care își doresc să-și perfecționeze abilitățile de leadership. Cursul se axează pe principii avansate de leadership în vânzări, strategii pentru maximizarea performanței echipei, stimularea creșterii veniturilor și atingerea obiectivelor organizaționale.

Întrebări frecvente

Masterclass  – Fii lider în Vânzări este un conceput pentru profesioniștii în vânzări cu performanțe ridicate care aspiră să devină lideri în vânzări sau care ocupă deja poziții de leadership. Acest modul se adresează managerilor de vânzări, liderilor de echipă, directorilor de vânzări sau persoanelor cu o experiență semnificativă în vânzări care doresc să-și dezvolte abilitățile de leadership și să conducă eficient echipe de vânzări. Se concentrează pe principii avansate de leadership în vânzări și strategii pentru maximizarea performanței echipei, stimularea creșterii veniturilor și atingerea obiectivelor organizaționale.

  • Profesioniștilor din vânzări care nu ocupă poziții de leadership.

Da, după finalizarea cursului se primește diplomă de participare în format electronic.

Plata se poate doar online prin card de debit sau card de credit pentru varianta de achiziție în rate.

Trainer Curs - Iulian Ungureanu

Sunt Iulian, expert în domeniul vânzărilor, Sales Trainer, Sales Coach și Transformational Coach cu o experiență de peste 7 ani în industrie. De-a lungul carierei mele, am lucrat cu multe companii multinaționale, agenți de vânzări, manageri și directori de vânzări, contribuind la dezvoltarea strategiilor și campaniilor de vânzări și implicându-mă în strategii de învățare și dezvoltare.

Ca Sales Trainer, dezvolt și ofer programe personalizate de formare care îi echipează pe profesioniștii din vânzări cu abilitățile și cunoștințele necesare pentru a încheia tranzacții cu succes, stăpâni gestionarea obiecțiilor și construi relații solide cu clienții. Prin strategiile și tehnicile practice pe care le predau, stimulez excelența în vânzări și îmbunătățesc performanța generală a echipei.

În calitate de Sales Coach, lucrez îndeaproape cu profesioniștii din vânzări, oferindu-le sesiuni personalizate de coaching pentru a identifica punctele lor forte și zonele în care pot să se perfecționeze. Îi ghid în dezvoltarea de strategii eficiente de vânzări, îi ajut să-și perfecționeze discursul și să depășească obstacolele întâmpinate. Prin feedback și suport continuu, îi inspir să-și atingă întregul potențial și să-și depășească obiectivele în vânzări.

De asemenea, în calitate de Transformational Coach, recunosc că succesul în vânzări depinde de mentalitate și creștere personală. Ghidând indivizii într-o călătorie de autodescoperire, îi ajut să-și exploreze potențialul interior, să depășească convingerile limitative și să dezvolte o mentalitate de învingător. Îi încurajez să-și dezvolte încrederea în sine, reziliența și pasiunea pentru îmbunătățirea continuă.

Trainer Iulian Ungureanu - Max Mentor

Iulian Ungureanu - Trainer

S-ar putea să te intereseze…

Shopping Cart
  • Your cart is empty.
Scroll to Top