Workshop - de branding personal

Cum ocupi un loc în mintea potențialilor tăi clienți?

Preț: 500 Lei

Durată curs: 3 h

LIVE ONLINE

Descriere generală a cursului

Atenția fiecăruia dintre noi este limitată.

Observăm, reținem și participăm la lucruri care reușesc să ne mențină conectați. Iar pentru a putea funcționa în multitudinea de informații din jur, suntem selectivi.

Fiecare dintre noi face parte din publicul unor procese de branding, personal sau de business. Alegem zilnic cât, cui și pentru ce îi acordăm atenția și încrederea noastră atunci când urmărim un cont de Social Media, facem o recomandare sau cumpărăm un produs/ serviciu în locul altuia.

Cum ajungi să fii brandul personal ales?

Răspunsul scurt este: fiind autentic și relevant.

Răspunsul lung implică ceva mai multe etape pe care să le bifezi în relația cu tine însuți, cu audiența ta și cu obiectivele stabilite. Brandul este un recipient în care toate aceste etape au nevoie să își găsească locul și conținutul.

În relația cu tine e important să definești ce înseamnă autentic și natural. Asta înseamnă să identifici care sunt valorile, mesajele, stilurile de lucru care îți sunt specifice și fără de care nu te-ai simți tu.

A construi un brand personal care să placă celorlalți, dar care să nu-ți fie natural e nesănătos și va cere efort dublu pentru a menține o aparență pe care ceilalți oricum o vor depista și respinge în timp.

În relația cu audiența ta primul pas este să identifici oamenii care au cel mai mult de beneficiat din ceea ce știi, spui și faci.

Care sunt oamenii care ar aprecia cel mai mult produsul sau serviciul tău și de ce?

Răspunsul la acest de ce te va ajuta să vezi ce îi motivează și îi fac să caute și să aleagă un brand, respectiv te va ajuta să vezi ce poți îmbunătăți sau accentua la propriul brand.

În relația cu scopul și obiectivele tale vei alege propriul DE CE.

Ce reprezintă nordul pentru brandul tău? Atunci când definești care este impactul pe care îți dorești să îl ai vei observa că va deveni mai clar ce te motivează pe tine, dar și care sunt oamenii care sunt potriviți pentru a fi clienții tăi. 

Ce vei obține în urma acestui workshop:

  • Structură – vei vedea că fiecare informație și exercițiu merge pe un format clar, pe care îl poți parcurge de fiecare dată când ai nevoie.
  • Profunzime – te voi provoca să spui ceea ce contează pentru tine și clienții tăi, nu doar ceea ce spune toată lumea.
  • Ușurință în practică – începând cu primii pași din întâlnirea online vei vedea cum se leagă elementele cheie ale brandului tău și ce poți face după finalizarea lui.
  • Răspunsuri la întrebări cheie – fie că sunt cuprinse în prezentare sau le primești în sesiunea de Q&A, te invit să profiți de ocazia de a clarifica orice simți că e complicat sau „încâlcit” acum pentru procesul tău de branding.
  • Sprijin să faci primii pași – atât prin tot ce se întâmplă în workshop, dar și prin feedback punctual după, în cazul în care vei dori.
Alina Bota Tabusca - Trainer Max Mentor

Alina Bota Tabușcă - Trainer

Sunt Alina și scopul meu este să contribui la dezvoltarea mediului social și antreprenorial prin colaborare.

Detalii Suplimentare

Cursul se desfășoară: Online Live pe ZOOM

Grupă în formare

Durată ore: 3 ore

Număr locuri: 
Maxim 15 persoane

PREȚ

Lei590 Lei 500
 •  
Reducere

Structură curs

Prezentare Video

Atenția fiecăruia dintre noi este limitată.

Observăm, reținem și participăm la lucruri care reușesc să ne mențină conectați. Iar pentru a putea funcționa în multitudinea de informații din jur, suntem selectivi.

Întrebări frecvente

 • Antreprenorii care doresc să își definească/ construiască sau consolideze un brand personal, iar pentru asta au nevoie să înțeleagă mai bine ce conține și cum pot face asta;
 • Angajații din companii, în general în poziții de middle management și mai sus, care vor să își creeze un brand personal care să îi sprjine în carieră;
 • Ești în căutarea unor materiale de studiu referitoare la branding, fără a avea nici un interes pentru a pune în practică.
 • Cauți o scurtătură care să te facă milionar în Euro peste noapte.
 • Singurul tău factor de motivație este să faci bani, indiferent de cât de corecte sunt mijloacele prin care ajungi acolo.

Da, după finalizarea cursului se primește diplomă de participare în format electronic.

Plata se poate doar online prin card de debit sau card de credit pentru varianta de achiziție în rate.

Trainer Curs - Alina Bota Tabușcă

Sunt Alina Bota și scopul meu este să contribui la dezvoltarea mediului social și antreprenorial prin colaborare.

Cei aproximativ 15 ani de marketing și comunicare de până acum mi-au oferit șansa de a învăța în permanență, de a descoperi oameni extraordinari și de a găsi propriul meu de a avea impact.

În decursul acestei călătorii intense și dinamice am lansat Coach4Marketing, un brand care îmbină cunoștințele de marketing și instrumentele de coaching. Sub umbrela acestuia ofer sesiuni sau programe de lucru asezate, clare, structurate – dar nu neaparat ușoare – pentru antreprenorii care vor să înțeleagă cum pot utiliza marketingul pentru a crește pe baza resurselor pe care le au aici și acum.

Pe lângă aceste roluri sunt un om ca și tine. Iubesc să mă înconjor de oameni care vor să se dezvolte, de la care pot învăța și care au încredere în contribuția lor. Respect munca fiecăruia și puterea de a se ridica după un moment mai dificil. Și cred cu tărie că cel mai mare atu al nostru, al omenirii, este imaginația.  

Și sunt curioasă. Foarte curioasă. De aceea aștept cu nerabdare să te cunosc!

Alina Bota Tabusca - Trainer Max Mentor

Alina Bota Tabușcă - Trainer

S-ar putea să te intereseze…

Shopping Cart
 • Your cart is empty.
Scroll to Top