Workshop - Relațiile la locul de muncă

Nivelul de încredere existent în organizație între angajați și manageri determină cum vor lucra ei împreună și cât de performantă va fi organizația!

Preț: 400 Lei

Durată curs: 4h

Locație:București

Descriere generală a cursului

Studiile arată că 70% din angajați nu au încredere în managerii lor, iar 37% dintre angajați susțin că managerii nu îi creditează cu încredere.

Sunt niște cifre cu un impact extrem de puternic în business, încrederea fiind fundația construirii fiecărei relații și centrul construirii unui mediu de lucru în care oamenii sunt motivați și implicați.

Știm cu toții cum arată un mediu de lucru lipsit de încredere: manageri care nu împărtășesc informația, care își asumă credit pentru munca celorlalți și nu le recunosc aportul, unde confidențialitatea nu este respectată, angajații se tem să își împărtășească îngrijorările și într-un final nimeni nu își asumă responsabilitatea.

Adesea ne dăm seama rapid că încrederea înseamnă multe lucruri. Folosim cuvântul încredere pentru:

 • A interpreta ceea ce spun oamenii
 • A descrie comportamente
 • A decide dacă ne simțim confortabil să împărtășim informații
 • A indica dacă simțim că celorlalți le pasă de noi.

Ce vă propunem prin acest workshop?

 1. definim încrederea în cadrul organizației voastre și care e valoarea ei.
 2. Să identificăm acele comportamente care subminează încrederea la locul de muncă.
 3. Să înțelegem cum se construiește încrederea și care sunt elementele necesare pentru acest lucru.
 4. Să explorăm și identificăm pașii potriviți pentru echipa / organizația voastră.

 

„O echipă nu este un grup de oameni care lucrează împreună. O echipă este un grup de oameni care au încredere unii în alții” – Simon Sinek

Dezvoltarea încrederii este un proces destul de complex. Poate fi impredictibil, nu are scenariu prestabilit, dar este minunat pentru că este procesul nostru. Încrederea este cea mai profundă relație interumană.

Avem încredere în cei cu care împărtășim valori și convingeri comune. Relațiile sunt construite pe încredere și odată cu încrederea vine și loialitatea în echipele din organizațiile noastre.

Încrederea nu este cu siguranță un check list. Prin urmare, vă invităm într-o călătorie: schimbarea diferitelor perspective (credibilitate, corectitudine, respect, mândrie, camaraderie) prin lucrul în perechi în săli sau prin exerciții situaționale. Ne însoțim clienții în atelier pentru a descoperi ce vor să înceteze să mai facă,  ce să încerce în schimb pentru a construi încrederea în locul lor de muncă.

Roxana Burnei - Trainer - Max Mentor

Roxana Burnei - Trainer

Provoc clienții prin abordarea subiectelor sensibile și le sprijin tranziția spre schimbarea dorită.

Detalii Suplimentare

Cursul se desfășoară la sediul Max Mentor din Str. Progresului 134-138, Sector 5, București

Grupă în formare

Durată ore: 4 ore
Număr locuri: Maxim 20 persoane

PREȚ

Lei470 Lei 400
 •  
Reducere

Structură curs

Prezentare Video

Studiile arată că 70% din angajați nu au încredere în managerii lor, iar 37% dintre angajați susțin că managerii nu îi creditează cu încredere.

Sunt niște cifre cu un impact extrem de puternic în business, încrederea fiind fundația construirii fiecărei relații și centrul construirii unui mediu de lucru în care oamenii sunt motivați și implicați.

Întrebări frecvente

 • Tuturor celor care cred că ceea ce i-a adus unde sunt, nu îi va duce mai departe – cred că există întotdeauna progres, dincolo de realizările pe care le au. Celor care se simt blocați și caută soluții pentru ei și echipele lor.

 • Soluțiile sunt întotdeauna la noi – contează doar cum abordăm dificultățile.

 • Stagiul se adresează în principal echipelor, managerilor sau celor care conduc echipe, precum și membrilor de echipe.

 • La nivel personal, participanții vor vedea care este impactul propriului comportament și vor înțelege ce trebuie să schimbe ca să construiască și să mențină relații de calitate.
   
 • La nivelul organizației se va obține:
 1. Creșterea comunicării și transparenței în echipă.
 2. Creșterea nivelului de susținere și colaborare la nivel de echipă.
 3. Stimularea curiozității și a ideilor creative.
 4. Creșterea satisfacției profesionale, a motivației și a implicării angajaților.
 5. Creșterea eficienței și a performanței la nivel de echipă.

 

 • Celor care nu își doresc provocarea propriei viziuni, nu își doresc creștere și identificarea slujbei de vis sau să își dezvolte mediul de lucru pentru a se simți împliniți.

Da, după finalizarea cursului se primește diplomă de participare în format electronic.

Plata se poate doar online prin card de debit sau card de credit pentru varianta de achiziție în rate.

Trainer Curs - Roxana Burnei

Sprijin profesioniștii în a avea curajul să învețe și progreseze depășind dificultăți, astfel încât împreună să promovăm mentalitatea deschisă spre creștere și optimismul.Provoc clienții prin abordarea subiectelor sensibile și le sprijin tranziția spre schimbarea dorită.

Am o experiență de peste 13 ani în negocieri la nivelul UE, coordonând în atingerea obiectivelor echipe cu membrii din țară, dar și din străinătate. Experiența mea este în formarea grupurilor de lucru, setarea obiectivelor, armonizarea punctelor de vedere diferite, monitorizarea activității în atingerea rezultatelor, reprezentarea la nivel internațional.

În prezent, dezvolt programe manageriale de leadership la nivel organizațional prin acompanierea grupelor sau echipelor pe parcursul modulelor customizate de dezvoltare a competențelor necesare actului managerial de calitate.

Sunt coach și trainer acreditat, facilitator de dezvoltare organizațională prin crearea de programe customizate în funcție de nevoile clientului, acompaniere la nivel de echipă.

Ca și facilitator și coach, abordez teme din sfera climatului organizațional, precum crearea siguranței psihologice la locul de muncă, comunicarea eficientă la nivel organizațional, dezvoltarea inteligenței emoționale, crearea relațiilor de încredere la nivel de echipă, dezvoltarea abilităților manageriale, motivarea personalului.

Sunt caracterizată de o bună intuiție, capacitate de evaluare a situației, a procesului, seriozitate. Clienților le stimulez încrederea la nivel personal sau de echipă și motivarea, ofer susținere prin schimbarea de perspective, dau feedback constructiv realist pentru a responsabiliza clientul.

Roxana Burnei - Trainer - Max Mentor

Roxana Burnei - Trainer

S-ar putea să te intereseze…
Shopping Cart
 • Your cart is empty.
Scroll to Top