Despre Noi​

Se spune că învățarea este un proces fără sfârșit, iar pentru a excela în cariera aleasă, este esențial să ne îmbogățim continuu cunoștințele și abilitățile.

Ce sfaturi oferiți celor care sunt la început de drum în carieră sau business ? Să fie Competenți, Corecți și Utili și vor avea succes!

Cristian VARBAN

Fondator

Statistici

Cursuri
0 +
Traineri
0
Cursanti
0 +

Viziunea Noastra

Viziunea noastră este de a deveni cea mai recunoscută și respectată platformă de cursuri de dezvoltare profesională și personală.

Dorim să punem bazele unei comunități de învățare în care fiecare participant să se simtă încurajat, susținut și inspirat să își depășească continuu propriile limite. Vedem un viitor în care educația și învățarea continuă devin pilonii principali ai unei cariere de succes.

Misiunea Noastra

Se spune că învățarea este un proces fără sfârșit, iar pentru a excela în cariera aleasă, este esențial să ne îmbogățim continuu cunoștințele și abilitățile. Într-o lume în care concurența este la tot pasul, pregătirea profesională la standarde superioare nu este doar o recomandare, ci o necesitate stringentă.

La Max Mentor, misiunea noastră este de a te susține în această călătorie de dezvoltare continuă. Ne-am propus să oferim calitate și profesionalism în fiecare curs.

Ne adresăm tuturor celor care doresc să se dezvolte, să avanseze sau chiar să își schimbe direcția în carieră, indiferent dacă provin din mediul privat sau public. Cu o gamă variată de cursuri, facilități și resurse la dispoziție, Max Mentor este alături de tine, ajutându-te să îți atingi obiectivele.

Echipa Noastră

Cristian-Varban---Fondator-Max-Mentor

Cristian VARBAN

Fondator
Corina-Buhus--Director-General--Max-Mentor

Corina BUHUȘ

Director General
Ionut-Gheorghita---Digital-marketing-Specialist---Max-Mentor

Ionuț GHEORGHIȚĂ

Marketing Manager
Loredana-Gaju---Specialist-Relatii-Publice---Max-Mentor

Loredana GAJU

Specialist Relații Publice
Ramona-Ionescu---Asistent-Relații-Publice---Max-Mentor

Ramona IONESCU

Asistent Relații Publice
Shopping Cart
  • Your cart is empty.
Scroll to Top